Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Draft 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1. Cleveland (from L.A. Clippers)
2. Minnesota
3. Utah (from New Jersey)
4. Cleveland
5. Toronto
6. Washington
7. Sacramento
8. Detroit
9. Charlotte
10. Milwaukee
11. Golden State
12. Utah
13. Phoenix
14. Houston

Enes için şimdilik mock draftlarda 3. sıradan utah deniyo.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Utah bir Türk uzun daha alacak bu draft. Bir tip var bu takımın sevdiği. Beyaz uzun şutör...

Birde point guard eklendi listeye... Ne rezil oldular jerry sloan-deron williams olayında ya.
Mesaj tarihi:
enes bence 6-7 den gider. şanslı sayılır aslında jared sullinger ve harrison barnes drafta girseydi daha gerilere düşerdi. hatta perry jones,terrence jones da girmiyor sanırım o yüzden bu sene ilk kez all-star rookie-sophomore maçında bir türk izleme ihtimalimiz olabilir.(çaylak olarak :P)
edit:hedo 2002'de oynamış evet o zamanlar tabi gençtik :P
Mesaj tarihi:
bu arada bismack biyombo'ya dikkat. adamın wingspanı boyundan uzun. en son bi turnuvada blokla triple double yapmıstı. bi thaabet olmicaktır kesin. ibaka falan gibi bişi çıkabilir.
Mesaj tarihi:
abi nba'de wingspanı boyundan uzun olmayan adam çok nadir zaten(jj redick,step curry) hatta ortalama +10-15cmdir insalık dışı tipler çıkıyo bazen(wade,durant,tayshaun falan) onlar 20-25'e kadar gidiyo, hatta benim bile 14cm fark var
Mesaj tarihi:
mokoko said:

oke ya ben sanıodumki wingspan > boy cok fazla olmayan bişi. ole değilmiş meğersem. :D

bende öle biliyordum da evrim o kadarda hızlı ilerlemiyor galiba
Mesaj tarihi:
abi yok yanlış anladınız wingspan=boy olması gereken bir şey, büyük ihtimalle %90dan fazlası bu şekildedir. ya bu olay şey gibi basket oynadığın için boyun uzun olmaz, boyun uzun olduğu için basket oynarsın. çünkü sağlam bir wingspan her açıdan çok önemli bir avantaj baskette.(smaç basarken,blok koyarken,pas arasına girerken vs.)
edit: noktalama işaretleri
  • Yeni Oluştur...