Raqno Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 merhaba Arkadaşlar. Kısacası 3 senedir Uo için Çalişiyordum ama Artik Sıkıldım Vede Uo hayatıma Son vermek istiyorum Birçok Kaliteli Serverda Developerlik yaptim ama Artik kısacası bıktım. Mu Online Sardık tüm arkadaşlarimiz ama Orjinal sitesinde Oynuyoruz Bana yardımcı Edebilecek bir Arkadşaimiz varsa hosting+DedicatedServer+Bağlantimiz Büyük bir Derecede Etkili. Mu Online Serveri Açmayi düşünüyorum ama hiçbir BilgimYok Ayriyetten bilgi Edinebilecğeim bir Adres Yok yardımcı olabilicek Arkadaşlar aranıyor Tşkler Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bi arkadaşımız vardı onunla iletişime geç ibrahim... hatırlayamadım sadece ibrahim i hatırladım search den (arama) girip ibrahim yazarsan açtığı bütün topicleri görürsün biraz incele[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Şimdi oyuna yeni başlamışsın sanırım.Biraz tecrübe toplayıp ondan sonra server açsan da kaliteli birşey olsa...Herkes faydalansa[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raqno Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Haklısın ama Level 318 Deyim :) yeni Dediğim Biraz Oldu Canım Zaten iş- Ev - Mu :) Tşk Ederim yardım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 reca ederim :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar