TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 modifiye, ses sistemleri vs... fuara fazladan biletim var arkadaşlar fiyatta anlaşabiliriz ilgilenenler pm e....10 tane biletim var kadıköy ve cadde çevresine yarın veya bu akşam geç teslim ederim biletleri.... ayrıca yeni topic açmiim güvenlik 2004 e de biletlerim var ilgilenenler pm.e ... ps: sölemeyin farkındayım.... paticik forumlarını sadece konu dışı kullananlara 2. yi açtım .(*!pepeleği özler*)...[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) [Bu mesaj TiReSiAs tarafından 14 Eylül 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 up[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 fuarın yerı nerde pekı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 lütfi kırdar kongre ve sergi sarayı bana 4 tane yolladılar yaa.. küsücem adamlara[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar