huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 osmanlinin onune gelene yardim etmesinin sebebi bunu yapacak guce ve imkana sahip olmasinin yaninda buyuk ulke imaji denen seyi pekistirme arzusudur . padisahlar uzun seneler boyunca dunyadaki tum krallarin vs ustunde gorulmus ve gene bu dunyadaki tum krallardan vs den buna uygun muamele gormuslerdir . osmanli da bu kisaca bir devlet kulturu olarak yerlesmistir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 dördüncü murad'ın bir sözü vardır der ki kendisi :"Bugün başkasından yardım alan, yarın emir alır." temelinde bu yatar bence yardımların, merhamet sevgi kardeşlik falan hikaye.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 İnsomania bak sen hristiyan ol misyonerler hristiyan olanlara 200 milyon veriolarmış.. hatta git yunan vatandaşı faln da ol napcan TÜRK olup bu aralar kampanya varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ehuehe bu ne be! Türksen öğün değilsen itaat et! bu kadar olay, en büyük Türkiye başka büyük yok.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ee size ne faydası war.size parlak bir gelecek mi verıyor yetenekleriniz dorultusunda hayatınızı sekillendirmenizimi saglıyor.karnınızı mı doyuruyor.iyi bakalım yarın bakkala gidiyim ben turkum diyim ustun ırkım diyim bana ne kadar ekmek wericek[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bak bağzı manevi şeyler( özgürlük ırkdaşlarınla beraber açta olsan sefilde olsan) vardırki bu dediklerinin ötesinde insan ona ihtiyaç duyar ama insanın içinde olmalı önce, sende yok gibi önüne ilk ekmek atanın kölesi olmaya hazır bir halin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Irkdaşım, hepimiz insanız, hepimiz kardeşiz. gerek yok böyle şeylere, güldürmeyin insanları kendinize.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 maddi seyler icin kole olmak baska.din iman,vatan millet edebiyatıyla bok gibi bir hayat yasamak baska.insanların isyan etmesini engellemek icinde ortaya atılan sisirilmis kavramlar bunlar.bende turkum ama ben bunda ovunulucek bir taraf bulamıyorum.sabah kalkınca turk oldugum için ekstra bir zindelik hissetmiyorum.dedigim gibi once insanım niye duzgun bir hayat istemiyimki?[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bence osmanlı yardımları yapmakla haklıydı ama bazaen yanlıs yerde yanlısda yapmıs[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar