Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir zamanlar bir Osmanlı birde Amerika vardı....

Merter

Öne çıkan mesajlar

osmanlinin onune gelene yardim etmesinin sebebi bunu yapacak guce ve imkana sahip olmasinin yaninda buyuk ulke imaji denen seyi pekistirme arzusudur . padisahlar uzun seneler boyunca dunyadaki tum krallarin vs ustunde gorulmus ve gene bu dunyadaki tum krallardan vs den buna uygun muamele gormuslerdir . osmanli da bu kisaca bir devlet kulturu olarak yerlesmistir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

dördüncü murad'ın bir sözü vardır der ki kendisi :"Bugün başkasından yardım alan, yarın emir alır." temelinde bu yatar bence yardımların, merhamet sevgi kardeşlik falan hikaye.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsomania bak sen hristiyan ol misyonerler hristiyan olanlara 200 milyon veriolarmış.. hatta git yunan vatandaşı faln da ol napcan TÜRK olup bu aralar kampanya varmış..
Sosyal ağlarda paylaş

maddi seyler icin kole olmak baska.din iman,vatan millet edebiyatıyla bok gibi bir hayat yasamak baska.insanların isyan etmesini engellemek icinde ortaya atılan sisirilmis kavramlar bunlar.bende turkum ama ben bunda ovunulucek bir taraf bulamıyorum.sabah kalkınca turk oldugum için ekstra bir zindelik hissetmiyorum.dedigim gibi once insanım niye duzgun bir hayat istemiyimki?[signature][hline]kofte+piyaz
Sosyal ağlarda paylaş

bence osmanlı yardımları yapmakla haklıydı ama bazaen yanlıs yerde yanlısda yapmıs[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...