reb0rn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Venomous X i7 950 işlemcim var , stok fanla kullandığım için işlemci sıcaklıklarından rahatsızdım, malum yazda geliyo artık bi çözüm bulmanın vakti geldi, Soğutucu blok olarak Venomous 'u almaya karar verdim. Bunun üstüne takmam için Pwn özellikli 12cm fan önerebilirmisiniz Akasa Viper Akasa apache Şu ana kadar araştırdığım kadarıyla Sessizlik ve performans olarak bu 2'si ni buldum. Bu ikisi arasındada tercihiniz ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 1 saat sonra almaya gidicem yokmu fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 apache daha sessiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ama daha az CFM(hava akımı) ve RPM olarak daha düşük, Apache işlemci için yeterli olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bilmem. takıp denemek lazım :> şaka bi yana, overclock yapmayacaksan sorun olacağını sanmıyorum. bu arada diğerinin max hızda sessiz olmayacağını söyleyebilirim. gerçi baya göreceli bi durum o ses oalyı ama neyse. ekran kartı veya kasa fanlarının sesi ne düzeyde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 CM Haf 922 var pek ses çıkardığı söylenemez sitesinden baktım max 19db kasa içi fanlar ekran kartı da hiç ses çıkarmıyor desem yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kasa içi 19 dBA ve ekran kartı da nerdeyse sessiz diyorsan gereği yok daha gürültülü olan viper almanın bence. bu ses işi çok göreceli bi olay. odanın, evinin ne kadar gürültülü olduğuna bağlı sonuçta. gündüz büyük ihtimalle 20dBA ve 30 dBA arası farkı anlamayabilirsin ama mesela gece her taraf sessiz olduğunda anlaşılır baya. apache al geç bence. zaten stock fandakinden daha iyi bi blok almışsın. apache yeterli olacaktır o/c yapmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar