Lixad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Entas benimki :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 tey tey 53 almışım, güzelim essayıma 5.5 vermişler bea.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 essay yazmadım, geçmeyi de düşünümüyordum 41 aldım :)[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hepiniz için sevindim hazırlıkta kalanlarla da birlikte okuyacağız artık ama patiler olarak itüde de bir buluşma mutlaka ayarlayalım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yav sınava girmedim ne olcak bide kayıt sadece internet sitesinde yazılan gündemi yapılıyor? sadece 1 günde ve belli saatte ???[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Sınava girmediysen hazırlık okuyacaksın mecburen, gerçi toefl belgen falan varsa kabul ediyorlar. O gün/saat harici kayıt yapamıyorsun bu arada.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: SilphatosIce_, 11 Eylül 2004 20:58 tarihinde demiş ki: Sınava girmediysen hazırlık okuyacaksın mecburen, gerçi toefl belgen falan varsa kabul ediyorlar. O gün/saat harici kayıt yapamıyorsun bu arada. hımss saolasın[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ben de yeni İTÜ'lüyüm. Hazırlık sınavına girmedim. Bilerek ve isteyerek [bazı arkadaşların dediği gibi dinlenme, ikinci yabancı dilimi iyileştirme, vs. vs.] kaldım hazırlıkta. Ayrıca buluşma noktası fikrini beğendim. O gün bişeyler yapmak lazım. Hazırlık okuyacak arkadaşlar gerek buradan gerekse özel mesaj veya e-posta yoluyla gölümlerini yazarlarsa sevinirim. Bölümümde tanıdık olsun bari şimdiden :) Ben Makineciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Buşuma işi baya güzel gözüküyor[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 biz mezun olduk patiler itüye doluştu iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bütün itülü patilere Allah kolaylık versin der sevgilerimi sunarım bende girdim bu sene geçtik hazırlık sanavını bu arada 24 eylülde seviye tespit war dediler bize sınıfta neyin seviye tespiti bu bilen war mı arkadaşlar? bu arada elektrikte okuycak war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 benim bildiğim o seviye tespit sınavı geçemeyen arkadaşların hazırlıkta hangi sınıfa yerleştirileceğini saptamak için bir sınav. Buarada kompozisyonda 15ün üstünde alırsan cart curt 15in altında alırsanız şu bu falan demişti bizim sınıftaki kadın ama ne demek istedi acaba?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kompozisyonda galiba 10'dan düşük alınca eng 101r (bundan emin değilim) 10-15 arası alınca 101s (ben 12 aldım) 15 in üstü alınca da eng 101'den muaf oluyomuşsun ama muaf olunca yine aynı sayıda ders alıp sadece daha kazığını görüyomuşsun yani muaf olmak boktan bi durum ahaha r ile s arasındaki fark ne derseniz de aynı ders ama s'de biraz daha anlayanlar oluyomuş[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 15 üstü tamam 15 altı tamam peki 15 alan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Benim zamanımda ingilizce mecburi degildi isteyen hazırlık okuyodu isteyen okumuyodu tukce gidiyolardı tamamen:) vay be fosil olmaya baslamışım:P[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Aytoz, 12 Eylül 2004 00:01 tarihinde demiş ki: bu arada elektrikte okuycak war mı? elektrik 2. sınıftaytım. beklerim :P[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 nhaha nası ilk sene zor mu? bende 14 aldım ya insan yarım puan daha verir muaf olurum gerçi aynı sayıda ders alıp zorlanmak daha kötü tabi, eğer öyleyse sevindim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 valla ilk dönem normaldi. 2. dönem daha bir zor geldi. belki daha çok serdiğim içindir. ama genel olarak koyup geçiriyo. :D :D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ya gencler ingilizce dersleri cok kolay takmayin kafaniza bi de iyi hoca buldunuz mu yasadiniz direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: ehoca84, 12 Eylül 2004 22:48 tarihinde demiş ki: ya gencler ingilizce dersleri cok kolay takmayin kafaniza bi de iyi hoca buldunuz mu yasadiniz direk abi yani sen şimdi o ortalamayı iyi hocalar olduğu için yaptın di mi ? bunu mu demek istiyorsun ? :D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 eğer komposizyondan 15 in üzerinde alırsan direk 102 alıyorsun. Diğer dönemine de 103 alıyorsun. eğer 15 altında alırsan 101 daha sonra 102 alıyorsun 103 almıyorsun. Ben 69 la geçmiştim komposizyon 15 olunca direk 102 ye yolladılar walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ben sabah gittim itiraz başvurusu yaptım çünkü kompozisyonumuma 5 puandan fazla verilmesi gerektiğine inanıyorum. Bakalım ne olacak.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Acaba pati'de Mülkiye'li var mı :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 silphatosice çok ümitlenme. Çünkü komposizyonda belirli bir yapı aranıyor. Eğer istenilen sistemde değilse nobel ödüllük yazı yaz yine düşük alırsın. Sisteme uygun süfer sıkıcı bişi yaz gayet iyi not alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bugün itiraz sonuçları çıkmış, ben dün itiraz formunu doldurmuştum ama ismim yok sonuçlarda. Çoğu itirazcı 60 almış ya. Telefon numaraları meşgul sürekli dffsdfds[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar