Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itülüler buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar benim itünün eski kur dağıtma sınavlarına ihtiyacım var(hazırlık için) siteyi aradım bir türlü bulamadım bi el atsanız şu işe de şu garibi sevindirseniz[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Yok abi ben bu sene yeni başlıyorum okula hazırlıktayım kesinlikle onun için iyi bir kura düşeyim diye eski sınavları inceleyeceğim onları arıyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
yani 2 gün önceki sınawı weremediin kesin mi yani demiştim ama.
ben bilmem, ama geçemessem bu topic işime yarıcak.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
ha sen o sınavı mı dedin ben girmedim o sınava ya ingilizceme aç buçuk güvensemde en azından bir dönem dinlenmek istiyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
% 90 devamlılık da haftada kaç saat ders oluyo ki ?

edit - hazırlıkta dinlenme olayı ingilizceyi iyi bilenler içindir
[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?

[Bu mesaj Selocan tarafından 08 Eylül 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geldim..! ben de girdim de 6sındaki sınava zaten geçmek gibi bir niyetim yoktu, geçemeyecem de. hadi şıklı soruları anladım da o essay olayı bana zor geldi ya boş bırakıp çıktım. bizim okul almancaydı (B.A.L) ve almanca sertifikam var (ZDP diploması) orada da böyle bir bölüm vardı fakat 150 kelime zor yazıyordum :) 250-300 kelime nasıl yazacam ben ya ileride?[signature][hline]Mancınık: Web | Download
Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
hmm hazırlığın liseden pek bir farkı yok[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ya sly-one eğer kur dağılımında A sınıfına girersen haftada 20 saat ders yani günde 4 saat gerisi boş benim dinlenmekten kastım o idi farklı dersler değilk sadece ingilizce düşünmek rahat bir şey bence ne matematik ne fizik sadece ingilizce[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
abi durumlar nasıl geçti mi girenler sınavı[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
89 la geçmişim, ah lixad kurtulamadım senden :P[signature][hline]Amiroc the paladin//Azkat the mercenary
P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için
Somurtkan: Olmaz!
Mesaj tarihi:
beyler sizin bölümler neydi ?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
  • Yeni Oluştur...