Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itülüler buraya

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar benim itünün eski kur dağıtma sınavlarına ihtiyacım var(hazırlık için) siteyi aradım bir türlü bulamadım bi el atsanız şu işe de şu garibi sevindirseniz[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi ben bu sene yeni başlıyorum okula hazırlıktayım kesinlikle onun için iyi bir kura düşeyim diye eski sınavları inceleyeceğim onları arıyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

ha sen o sınavı mı dedin ben girmedim o sınava ya ingilizceme aç buçuk güvensemde en azından bir dönem dinlenmek istiyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

% 90 devamlılık da haftada kaç saat ders oluyo ki ?

edit - hazırlıkta dinlenme olayı ingilizceyi iyi bilenler içindir
[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?

[Bu mesaj Selocan tarafından 08 Eylül 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geldim..! ben de girdim de 6sındaki sınava zaten geçmek gibi bir niyetim yoktu, geçemeyecem de. hadi şıklı soruları anladım da o essay olayı bana zor geldi ya boş bırakıp çıktım. bizim okul almancaydı (B.A.L) ve almanca sertifikam var (ZDP diploması) orada da böyle bir bölüm vardı fakat 150 kelime zor yazıyordum :) 250-300 kelime nasıl yazacam ben ya ileride?[signature][hline]Mancınık: Web | Download
Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

ya sly-one eğer kur dağılımında A sınıfına girersen haftada 20 saat ders yani günde 4 saat gerisi boş benim dinlenmekten kastım o idi farklı dersler değilk sadece ingilizce düşünmek rahat bir şey bence ne matematik ne fizik sadece ingilizce[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...