Npc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Evet Bu acı gercegi soyluyorum evladım senin 3 aylık ömrün kaldı ehehehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: Predator-, 15 May 2003 23:30 tarihinde demiş ki: Az önce mouse tutan elim birden titremeye başladı , tırstım açıkcası. Aklıma hemen Parkinson hastalığı falan geldi. Acaba napsam? Arada bir titriyor geçiyor. Hiç olmayan birşey. Başına gelen var mı hiç ? Bilgisayara aramı vermeliyim sizce? İmdak ![hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi el titremesi hayira isarettir. 3 vakte kadar evlilik gorunuyor. :D :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: ZeuZ, 16 May 2003 22:32 tarihinde demiş ki: Sorun yoktur ya ... Ben uo'da 5-6 kisiden kacarken kalp sadece ellerim titremiyo kalp atıslarım atın nal sesini de geciyo o derece ... Ama kolun masaya cuk oturduunda rahat edersin ..[hline]Dunya delikanlı olsaydı yuwarlak olmazdı (Misal: Fatih Urek alla alla ?? ) PvP'de 3 yıl fakat hala trampet sesleri geliyor. Ben bi bok anlamdıyorum bu işten ama ya ben çok kaptırıyorum kendimi ya da harbiden rahatsızım ben.. Ellerin buz kesme olayları da cabası.. :D Yani anlamadığım şey, bunca vakitten sonra hala ilk gğnlerdeki gibi reaksiyonların olması.. Yuh be kardeşim diyorum kendi kendime.. Eşşek olsa bu kadar vakitten sonra elleri buz gibi olmaz.. :p Stigmata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Aynısı bana da oluyo geçer.. Hatta bi kere elimin ben oynatmadan sağa sola gittiini de gördüm...[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 el, kaş , göz seyirmeleri ciddidir arkadaşlar dalgaya almayın. Böyle bişey olursa bilgisayar başından kalkıp dinlenin biraz.[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Yaşın kaç başın kaç ne parkinsonu ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 lol, nasılda aklıma gelmedi.. - Alo Bayer'mi? Alzheimer için bir ilaç formülüm var dinleyin şimdi... Havucu alıyorsunuz.... said: Predator-, 16 May 2003 08:28 tarihinde demiş ki: ehe alzheimer beyni etkilemiyormu ? yoksa hareketleredemi etki ediyor. çünkü bende gerçekten yavaş düşünme, çabuk hatırlıyamama gibi problemler var bol bol havuç suyu içmeye başlıycam yazın.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi [Bu mesaj Predator- tarafından 16 May 2003 08:29 tarihinde değiştirilmiştir] [hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar