Predator Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Az önce mouse tutan elim birden titremeye başladı , tırstım açıkcası. Aklıma hemen Parkinson hastalığı falan geldi. Acaba napsam? Arada bir titriyor geçiyor. Hiç olmayan birşey. Başına gelen var mı hiç ? Bilgisayara aramı vermeliyim sizce? İmdak ![hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Kolunu masanın kenarına koyuyorsan sinirine gelmiş olabil,r titrer o zaman normaldir. Elini kaldırınca da titriyor mu?[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ne olduğuna bağlı, oyun oynuyorsan heyecanlı bölüm geçince bana her zaman oluyor, yada UO oynarken PvP'den çıktığımda her zaman titriyorum, ellerim buz gibi oluyor. Forumda kavga edince de oluyor arada sırada ulaşamadığım bir adamın bana kafasına göre laf etmesi düşüncesi çok sinirlendiriyor, yane stres yapınca oluyor öyle de panik yapma bence hiç =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bilgisayarin basindan kalkman gerektigi manasina gelir...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ellerin buz gibi olma durumu kansızlıktan ve demir eksikliğinden kaynaklanır. Kuru kayısı, kuru üzüm ve ıspanak tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Elimi mouseun üstünden kaldırınca geçiyor hafif koyunca başlıyor. Şu an durdu zaten. Sanırım sinir uçlarından çünkü hafif bir çıkıntıda var zaten. Çok uzun süre kullandığım için hastalık korkusu geldi ilk aklıma :)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 sorun yok bileğini ters koyunca oluyo bazen o evde doktor var konfirme edildi :P[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 git duvara yumruk at titremez bidaha[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hmm bir doktora görün istersen[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yorulmuşsun demektir. Endişelenicek bir şey yok. Bazı zamanlarda yorgunluktan ekranda yazanları da okuyamadığınız olur, endişelenmeye gerek yok. Dinlenince geçer.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Azaymır oldun sen niahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 ehe alzheimer beyni etkilemiyormu ? yoksa hareketleredemi etki ediyor. çünkü bende gerçekten yavaş düşünme, çabuk hatırlıyamama gibi problemler var bol bol havuç suyu içmeye başlıycam yazın.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi [Bu mesaj Predator- tarafından 16 May 2003 08:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: Gallant, 15 May 2003 23:34 tarihinde demiş ki: Ellerin buz gibi olma durumu kansızlıktan ve demir eksikliğinden kaynaklanır. Kuru kayısı, kuru üzüm ve ıspanak tavsiye edilir. hE BİDE tansiyon olayı var aman dikkat et kendine[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Baba tarafı tansiyonlu insan kaynıyor zaten off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: Gallant, 16 May 2003 10:51 tarihinde demiş ki: Baba tarafı tansiyonlu insan kaynıyor zaten off... Yok sıkma canını bendede aynı problem var umarım fazla zayıf deilsindir sadece düzenli yemek programı ayarla kendine ve fast food dan uzak dur tamammen kurtulursun bu dertten Bu söylediklerim doktor tavsiyesidir. Yemeklerini düzenli ye .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-kri-nona Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Bende zaten dururken bile titreme var. Parkinson ilacı alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: S-kri-nona, 16 May 2003 11:03 tarihinde demiş ki: Bende zaten dururken bile titreme var. Parkinson ilacı alıyorum. Geçmiş olsun .. En kısa zamanda atlatırsın ... Allah yardımcın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 bğyğk ihtimalle bileğinin duruşundandır. eğer gün içinde bilgisyarı çok fazla kullanıosan dikkat et bence. çünkü ellerin titremesinden sonra elin tutmamasına kadar da gidebilio... dikkat et bence.[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Çık iki set masa tenisi oyna gel.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: Antimodes52, 15 May 2003 23:32 tarihinde demiş ki: UO oynarken PvP'den çıktığımda her zaman titriyorum, ellerim buz gibi oluyor.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 ehe cogu acemi pvpcide olur bu ( surekli pvp yapan ve halen olan varsa o daha beter durumda demektir ) cogu kişiye oluyomuş bu olay ( ehe anlayın işte insan uo oynarken ne kadar kaptırıyo kendisini ) ps : bana hiç olmadı :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Dirsegini dayamakatn ileri glen birsey kendisi...[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 bu tür şeyler açlıktanda olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 İyice klinikleştirmişiniz olyı :) Klavyenin pozisyonuna ve mouse unun duruşuna bak arkadaşım. Eğer masanın kenarına çok yakınlarsa onları uzaklaştır. Yani bileklerin masanın kenarına denk gelmesin. Ve çok uzun süre bilg. başında oturmamaya dikkat et. Çözüm bunlar başka bişeyden ileri gelmez merak etme tansiyon falan da hikaye. O söyledikleri ancak göz kararması vb. durumlar için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Sorun yoktur ya ... Ben uo'da 5-6 kisiden kacarken kalp sadece ellerim titremiyo kalp atıslarım atın nal sesini de geciyo o derece ... Ama kolun masaya cuk oturduunda rahat edersin ..[hline]Dunya delikanlı olsaydı yuwarlak olmazdı (Misal: Fatih Urek alla alla ?? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 çok oturdun kalk artık :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar