Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 turk mimarisi ve selçuklu mimarisini karşılaştırın iki camii ile ilgisi yok kaldı ki türkiyede inanılmaz camii ler var hayran kalmamak elde değil ona iki camii diyen insana gülünür. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ne desin mahmut mu desin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 oyy oy, napolyon arap camiilerriyle osmanlı camilerinin alakası yoktur. sen ordan bakıp ikisindede kubbe var! bakın araplar olmasa başımızda catı olmıycakmış halılar hep ıslanıcakmış diyeceksin şimdi ama inan bana, valla ilgisi alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sanat tarihi dersi aldım iki dönem boşa konuşmuorum gayette detaylı tartışırım bu konuyu büyük bi keyifle. osmanlı mimarisi hiç bişeye deneysel yaklaşmıo gayet kendinden öncekileri kullanıo. osmanlı dediğin zaten kültürler karışımı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bizde aldık sanat tarihi, 3 kez aldım fakrlı dönemler akımlar corafi bölgeler hakkında. okuduk ettik araştırdık, sinan üzerine makaleler yazdık projeler verdik. boş konuşmuyoruz burda. osmanlı mimarisinin temel taşı sinanın hiçbirşeye deneysel yaklaşmadığını iddaa ettin ya. tamam yani bitti burda herşey. 16.05.11 hemen filmini ceksinler dünyanın sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 neyse selcuklu mimarisi > osmanlı mimarisi yalansa yalan diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 lan konu 7 yaşında ki kızdan mimariye nasıl geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 çok hoşsohbet adamlarsınız inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 az daha uzaklaşalım kültürümüzden de 4evlilik yapalım. biri çok taze olacak tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Flassh said: lan konu 7 yaşında ki kızdan mimariye nasıl geldi şimdilik mimarideyiz 7yaşındaki kıza az kaldı. az sonra o konuya da geliceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Mimarilerini aldığımıza göre 7 yaşındaki kızlarla ilgili birikimlerini de kullanabilirmişiz öyle dedi napolyön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dasaaa said: az daha uzaklaşalım kültürümüzden de 4evlilik yapalım. biri çok taze olacak tabii. şu söylediğin terbiyesizlik deilde nedir? kimse anlamıomu senin ne ima etmeye çalıştığını 4 kadın almak savaş zamanı oluodu şu anda hangi müslüman ülkede 4 tane kadın alınıo? hani sölemek istediğim şu benim burada 7 yaşında bi kızı alıp kendi ahlaksız dünyalarına çekmişler bunu var gücümüzle eleştirmemiz gerekli aynı okul müdürünün bekaret kontrolü yaptığı gibi gelip alakasız yerlere çekilmesin yoksa niyetinizin nolduğu belli olmuor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dasaaa said: Flassh said: lan konu 7 yaşında ki kızdan mimariye nasıl geldi şimdilik mimarideyiz 7yaşındaki kıza az kaldı. epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 dasaaa said: az daha uzaklaşalım kültürümüzden de 4evlilik yapalım. biri çok taze olacak tabii. 4 tane şöööleee ne güzel uhuuuffffff. Öhm; Napolyonn said: 4 kadın almak savaş zamanı oluodu tamda bir mantıklı cümle kurdun diyecektim ki, Napolyonn said: hangi müslüman ülkede 4 tane kadın alınıo? batırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Napolyonn said: hani sölemek istediğim şu benim burada 7 yaşında bi kızı alıp kendi ahlaksız dünyalarına çekmişler bunu var gücümüzle eleştirmemiz gerekli aynı okul müdürünün bekaret kontrolü yaptığı gibi gelip alakasız yerlere çekilmesin yoksa niyetinizin nolduğu belli olmuor. abi geçen yine bu konudan dert yandın. "sen böyle yaptın" tarzı bi suçlamada bulundun. ben de o konuda sana demiştim ki "delikanlıysan okul-bekaret konusunda benim yazdığım mesajı getir koy" koyamamıştın ;) hayırdır.. konu dağılmasın ok. (bu göz kırpma hayırdır, ne iş? demeden önceki göz kırpma) okay ama suçlama yapıcaksan ya arkasında duracaksın ya da sesini çıkartmayacaksın. dur o metini de kopyalayım. hep aynı şeyi söylemişim falan ya. ondan diyorum. http://forum.paticik.com/read.php?13,5594974,5595409#msg-5595409 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Napolyonn said: dasaaa said: az daha uzaklaşalım kültürümüzden de 4evlilik yapalım. biri çok taze olacak tabii. şu söylediğin terbiyesizlik deilde nedir? kimse anlamıomu senin ne ima etmeye çalıştığını 4 kadın almak savaş zamanı oluodu şu anda hangi müslüman ülkede 4 tane kadın alınıo? bunun nesi terbiyesizlik ben onu anlamadim. adam ulkenin islamlastigini, ozgurluklere darbe vuruldugunu ima ediyor, o mu terbiyesizlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Napolyonn said: şu anda hangi müslüman ülkede 4 tane kadın alınıo? abi ciddi misin? ona göre dalga geçicem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 robotlarlamı konusuorum acaba su anda oyle hissediorum. su konuyla ülkenin islamlasması konusunda bana bi tane alaka söyleyin. kaldı ki islamlastıgıda yok örnekte görüldüğü üzere tam tersi bi durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 valla ben 4kadın almayı ahlaksızlık olarak buluyorum. neyse ki kültürümüzde 4kadın ile evlilik gibi hoş olmayan şeyler yok. napolyonn'un külütürümüzden uzaklaşma ile ilgili söylediklerine ben de katıldım. niyeyse kendisi "okulda bekaret kontrolü" konusunda ben yazmamış olsam bile bana kafayı takmışçasına sinirleniyor. bakınca, benim hiç yazım olmadığını görünce o konuda, aynı "kültürel yozlaşmadan" şikayetçi olduğumuzu görüp üzülecektir bence. yoksa ikimiz de kültürel yozlaşmadan yana şikayetçiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 konuyla alakasi yoksa terbiyesizlik mi oluyor dusunceni soylemek? kaldi ki, bunu diyen de konuyu arap kulturune getiren adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=D2DPa1eGMpo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Napolyonn said: toplum kendi kültüründen uzaklaştıkça bunlar olucak şeyler, kaçınılmaz. neymiş o kendi kültürü islam mı? Napolyonn said: hangi müslüman ülkede 4 tane kadın alınıo? ney ney? şaka mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "misafir" said: 16 Mayıs 2011 Pazartesi 14:27 buyrun laiklik napolyon sen misin bu? o degil de haberin cikis tarihi tam da hicbir yerde haberi cikmayan internet sansuru protestolarindan sonra olunca insan bi dusunuyor. bir de kizla cinsel iliskiye giriyolar psikolojisi bozulmuyo(huseyin uzmez abimize saygilar sevgiler), burda hicbir problem olmamasi gerek bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 şu anda hiç bi müslüman ülkede 4 tane kadın alınmıo, yok öyle bişiy. yaşadığınız dünyadan pek haberdar değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 suçluyu buldum beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar