riglous Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Türk Telekom'dan bana gelen faturada, Aylık Analog Paket Ücreti İnternet Bağlantı Ücreti İnternet Aylık Ücreti Bu başlıklar altında bir miktar borç geldi (internet aylık ücreti 77m). Acaba bunların ne anlama geldiğini bilen ve açıklayabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 60m değil miydi ya ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 UltraTV + Kablonet + Kablotv sanırım 60 küsür olması gerekiyor diye biliyorum. Türk Telekom'un faturayla bana yolladığı fiyat, 162m... Bilen birisi açıklayabilir mi? [Bu mesaj riglous tarafından 16 May 2003 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Nası yani ikitane cable bağlantın mı var[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 UTV aylık ücreti... KabloTV nin abonelik ücreti... bi de KabloNet'in aylık ücreti... Bilmediğim bir ücret daha mı var? "İnternet Aylık Ücreti"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 acaba ilk fatura olduğu için olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Evet ilk fatura ancak 77m'in açıklaması yok hiçbir şekilde. Hayır, ne olduğunu bilsem içim rahat, verecem, ama ne için para ödediğimi de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 kurulum sırasında ücret aldılar mı? almadılarsa %100 kurulum ücretidir[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 77 kagıt kurulum ücreti olabilirmi mantıklımı?:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 riglous aç telefon sürekli düşürene kadr benim faturada gelen ek ücretle ilgili sorum olucaktı falan de operatöre baglanıp[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 hyr 60 ı aylık ucret 17 si kurulum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 kablonet bağlantın varsa 2 tane fatura gelir her ay. biri kablonet şirketinden diğeri türk telekomdan. aylık toplam ücretin %55 ve %45 i olarak sanırım ama ilk faturaysa şöyle bi olay olur. mesela sen nisan 20'de abone oldun. mayıs başında nisanın faturası gelmez sana mayıs sonunda nisan + mayıs şeklinde gelir diye hatırlıyorum yani bana öyle olmuştu sanırım ama ikna olmadıysan 310 28 28 i ara muhasebeyi iste sor [Bu mesaj hella tarafından 17 May 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 İlk fatura hep öyle gelir. Çünkü ilk 3 ay para ödemiyorsun. Sonra hepsi birden geliyor. Kablonetin tek kötü yanı o. İlk fatura geldiğinde bir hayli zorlanıyorsun, ama sonra düzene giriyor ancak.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar