devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Oyununu almam gerek önce sanırım da hangisini alacağım yeni falan da çıktı. Sonra diyelim aldım, ne yapacağım , acc. mı almam gerek bi komple anlatır mısınız ..?[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 imza çok büyük silermisin biraz[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 şimdi oyun ztn bi tane oyun star wars galaxies onu alacaksın internetten siparis et yada bimex megavizyon dnr tarzi yerlerden alabilirsin artık oralarda bulunuyor... oyunu alman yeterli ztn account açacağın cd-key çıkıcak oyunun içinden sorna 1 ay ucretsiz oynama suresi daha sonra kredi kartıyla ayda 15 dolar odemen gerek... oyunun updateleriniyapman gerekecek bir sure alır bu uzun bi sure bulabiliyorsan başka bi yerden bul cd içinde... bunun dışında anlatılcak pek bişi yok heralde... bi de iyi bir sisteme sahip olman gerek oyun için ve bi cable veya adsl bağlantı... oyuna girdiğinde de eclispe infinity veya corbantisten birini seçersen Türklerden yardım alabilirsin...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 11 Eylül 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 allahım böle arkadaşlara akıl ihsan ele şu mübarek gecede[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 nie heyd :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar