Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itüde harç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar bende çok soru soruyorum ama itünün bu seneki harçları konusunda bilgisai olan var mı haftaya kayıda gideceğim daha harcı yatırmadım ne yapıcam bilmiyorum bi de harcın ne kadar olduğunu bilsem
Mesaj tarihi:
bunla ilgili bişey soracam ..
şimdi ben harç kredisi istemiştim

en son itünün öğrenci işlerine gittim kredi istedim ne kadar ödemem gerek diye .. 13 ünde belli olacak banka sana söyler dedi

eyi dedim bugün gittim bankaya numaramı söyledim
kadın bana 123 milyon ödeyecen dedi
e dedim ben kredi istedim ?
baktı ekrana 23+100 gözüküyo dedi

şimdi benim kayıt yarın ve 1,5 saat sürem var kayıt için
ortada kalmayayım diye de hafif tırstım ve yatırdım tüm parayı

şimdi düşünüyorum acaba yanlış yaptım yandı mı param diye
kadın bana 123 dedi o 23+100 noluyo
acaba 23 ödeyecektim sonra kredinin çıkıp çıkmamasını mı bekleyecektim

bi bilen yardım etse ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
Abi bizim okulda(Kocaeli Üniversitesi) kredi başvurusu yapanlar harç yatırmayacak dendi.Bence sen boşuna verdin o parayı ;)

Aslında suç sende.Ne diye son saate bırakıyorsunki işini :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
bak genc kardesim kredi cikmasaydi 248 milyon gibi birsey ödüodun,krediye basvurdugun icin yarisini yani 123 milyonu ödiceksin:)

[Bu mesaj ehoca84 tarafından 13 Eylül 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok ama ben 1 dönemlik ödemiş oldum galiba ..

çünkü öğrenci işlerindekiler kredi çıkınca 29-30 gibi bi rakam ödüyosun dediler
nitekim geçen sene arkadaşım da 35 ödemiş[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
Abi benim kanka da kredi alıyor.O hiçbirşey yatırmıyor.Tamamını kredi karşılıyor.

Yoksa bu kredinin türleri filan mı var?Biri tamamını diğeri yarısını filan mı ödüyor,nedir?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
itüde haraç die okudum :D . bi an itü yü mafya bastı sandım :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
harç normalde kayıt süresince devam ediyor. Örneğin ptesi den cuma ya kadar kayıt varsa harç yatırmada bu tarihler arası oluyor genelde(genelde değil hep böle oldu ben varken). Eğer kredi çıkarsa ve siz fazla para yatırdıysanız çatır çatır isteme hakkınız var ama bürokratik olarak uğraştırıyorlar biraz. Bu arada bu olaylar hep is bankasından hallediliyor.
Kayıtlarda 1.sınıfları ilk dönemini sanırım otomasyon otomatik yapıyor ama normalde internetten(sakın kolay olur demeyin tam bir işkence 5 tane çöken serverlar uğraşıyorsunuz) yapılıyor. Bu konuda tamamen şansa dayalı.

[Bu mesaj Gallant tarafından 14 Eylül 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim öğrenmek istediğim şey, bana kredi çıkıp çıkmadığı belli değilse (belli de olabilir hala öğrenemedim) ama diyelim belli olmadı ve sonra çıkacağını farz edelim

o zaman ben bu yatırdığım 123 milyonun az bi kısmını yatırıp bekleyecek miydim ? yoksa hepsini yatırmam mı gerekiyodu ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
ben ıtu de degılımde benden butun seneyı aldılar mesela bı donem 100 se bendne 200 aldılar 2. donem bı daa yatırmıycamo fazla yatıranlarında buyuk ıhtımal oyledır[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
peki ögrenci no hangisi oluyor kaç haneli
su kayit için salamaniz gereken evraklar kagidinda
Ögrenci numaraniz (UserID) : xxxxxxxxx (9 haneli)
PIN kodunuz
dedigimi ???[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
öğrenci numarası 9 haneli olan sayı
0x00y0abc şeklinde olur genelde :P[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
yani onla yatıracağım hehe saolasın selocan bu sırada icq nedir itüde bilgili patilere ulaşmak lazım[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind

[Bu mesaj Vicious tarafından 14 Eylül 2004 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
konuyla ilgisiz olacak ama sınavda 2000 küsürüncü olan arkadasıma, itüde okuyacağı 4 yıl boyunca;

okulu (şişli terakki) ayda 220 milyon
itü kendisi ayda 200 milyon
yurtkur ayda 100 milyon
veriyor. yüzsüzün gözü doymamış gitmiş bide yurtkurdan burs istemiş. şimdi o paralarla babasının eline bakmadan adsl+laptop taksidi ödüyor.
2300. olan ve yine itüye giren sailor ise nedense hiç bişi almıyor.
  • Yeni Oluştur...