Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ya arkadaşlar bende çok soru soruyorum ama itünün bu seneki harçları konusunda bilgisai olan var mı haftaya kayıda gideceğim daha harcı yatırmadım ne yapıcam bilmiyorum bi de harcın ne kadar olduğunu bilsem
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 fakülteni ara telefonla..telefonunu öğrenmek için www.itu.edu.tr ya da direk işbankası şubesine gidip öğrenci no'nu söylüyorsun, onlar direk görüyor ne kadar yatıracağını vs.
jankis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bunla ilgili bişey soracam .. şimdi ben harç kredisi istemiştim en son itünün öğrenci işlerine gittim kredi istedim ne kadar ödemem gerek diye .. 13 ünde belli olacak banka sana söyler dedi eyi dedim bugün gittim bankaya numaramı söyledim kadın bana 123 milyon ödeyecen dedi e dedim ben kredi istedim ? baktı ekrana 23+100 gözüküyo dedi şimdi benim kayıt yarın ve 1,5 saat sürem var kayıt için ortada kalmayayım diye de hafif tırstım ve yatırdım tüm parayı şimdi düşünüyorum acaba yanlış yaptım yandı mı param diye kadın bana 123 dedi o 23+100 noluyo acaba 23 ödeyecektim sonra kredinin çıkıp çıkmamasını mı bekleyecektim bi bilen yardım etse ..[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
wraog Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Abi bizim okulda(Kocaeli Üniversitesi) kredi başvurusu yapanlar harç yatırmayacak dendi.Bence sen boşuna verdin o parayı ;) Aslında suç sende.Ne diye son saate bırakıyorsunki işini :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bak genc kardesim kredi cikmasaydi 248 milyon gibi birsey ödüodun,krediye basvurdugun icin yarisini yani 123 milyonu ödiceksin:) [Bu mesaj ehoca84 tarafından 13 Eylül 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
jankis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yok ama ben 1 dönemlik ödemiş oldum galiba .. çünkü öğrenci işlerindekiler kredi çıkınca 29-30 gibi bi rakam ödüyosun dediler nitekim geçen sene arkadaşım da 35 ödemiş[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 oha! ben 450 milyon ödedim bankaya!?[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196
jankis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hazırlık olduğundan olabilir sailor ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
wraog Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Abi benim kanka da kredi alıyor.O hiçbirşey yatırmıyor.Tamamını kredi karşılıyor. Yoksa bu kredinin türleri filan mı var?Biri tamamını diğeri yarısını filan mı ödüyor,nedir?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 itüde haraç die okudum :D . bi an itü yü mafya bastı sandım :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 evet, hazırlık okuyacağım. peki bunun içinde bütün herşey var mıdır? yani sene içerisinde bir daha ödemeyiz birşey herhalde değil mi?[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 harç normalde kayıt süresince devam ediyor. Örneğin ptesi den cuma ya kadar kayıt varsa harç yatırmada bu tarihler arası oluyor genelde(genelde değil hep böle oldu ben varken). Eğer kredi çıkarsa ve siz fazla para yatırdıysanız çatır çatır isteme hakkınız var ama bürokratik olarak uğraştırıyorlar biraz. Bu arada bu olaylar hep is bankasından hallediliyor. Kayıtlarda 1.sınıfları ilk dönemini sanırım otomasyon otomatik yapıyor ama normalde internetten(sakın kolay olur demeyin tam bir işkence 5 tane çöken serverlar uğraşıyorsunuz) yapılıyor. Bu konuda tamamen şansa dayalı. [Bu mesaj Gallant tarafından 14 Eylül 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 benim öğrenmek istediğim şey, bana kredi çıkıp çıkmadığı belli değilse (belli de olabilir hala öğrenemedim) ama diyelim belli olmadı ve sonra çıkacağını farz edelim o zaman ben bu yatırdığım 123 milyonun az bi kısmını yatırıp bekleyecek miydim ? yoksa hepsini yatırmam mı gerekiyodu ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ben ıtu de degılımde benden butun seneyı aldılar mesela bı donem 100 se bendne 200 aldılar 2. donem bı daa yatırmıycamo fazla yatıranlarında buyuk ıhtımal oyledır[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 öeah be hertaraf itü doldu gidin kardeşim kendi forumlarınızda yazın bura emülatör hmm[signature][hline]Grandmaster Hamburger
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 peki ögrenci no hangisi oluyor kaç haneli su kayit için salamaniz gereken evraklar kagidinda Ögrenci numaraniz (UserID) : xxxxxxxxx (9 haneli) PIN kodunuz dedigimi ???[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 öğrenci numarası 9 haneli olan sayı 0x00y0abc şeklinde olur genelde :P[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yani onla yatıracağım hehe saolasın selocan bu sırada icq nedir itüde bilgili patilere ulaşmak lazım[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind [Bu mesaj Vicious tarafından 14 Eylül 2004 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 www.istanbul-teknik.com okul hakkında forumsal ihtiyaçlarınızı burda giderebilirsiniz.[signature][hline]kronik yorgun
jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 doğru yatırmışım 100 milyon meğer sosyal katkı payıymış ödemesi zorunluymuş[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 konuyla ilgisiz olacak ama sınavda 2000 küsürüncü olan arkadasıma, itüde okuyacağı 4 yıl boyunca; okulu (şişli terakki) ayda 220 milyon itü kendisi ayda 200 milyon yurtkur ayda 100 milyon veriyor. yüzsüzün gözü doymamış gitmiş bide yurtkurdan burs istemiş. şimdi o paralarla babasının eline bakmadan adsl+laptop taksidi ödüyor. 2300. olan ve yine itüye giren sailor ise nedense hiç bişi almıyor.
Öne çıkan mesajlar