Araz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Arkadaşlar One Piece 500 bölümü tek tek klasör yaratıp altyazı ile arşivlemek istiyorum ancak tek tek sağ tıklayıp yeni klasör oluştur yeniden adlandır 1 ... Bu işlemi yapmanın kısa yolu varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 özel bi sebebi varmı klasörlere ayırmanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 derli toplu olsun istiyorum böyle bekleyen bir sürü arşiv var burdan böyle kısa pratik bir yol öğrenirsem hepsine uygulayacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Google amcadan buldum süper bişey :) belki yardımcı olur paylaşayım sadece 2 tık ile 500 boş klasör oluşturdum. İndirme linki İndir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar