Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 garip bi sorun var yenı aldığım akrtta. his hd 6850 aldım, dvi girişlerinin birinin o yatay cizginin üstündeve aldıntaki 2 şer dleik yok.. böle bir girişmi var yoksa üretim hatasımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Sendeki en alttakinin bir üstündeki mi? DVI-D? Bir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 hmm evet ama benım bi monitörüm analog digeri analog/digital. bunun adaptörü falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Analog bir monitörü digitale çevirebilecek bir adaptör olup olmadığını mı sordun? Yoksa ciddi olarak DVI to DVI adaptör mü? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 buldum bişiler,sanırım avg'den dvi-d'ye geçiş yokta dvi i den dvi d ye var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 analog'u dvi-d'e cevirmek mümkünmü diye sordum biliyorum dvi olduğunu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 aha cözdüm analog monitörü dvi-d'ye ceviremiyorum tabiki ama cintiq'i dvi-i'den dvi-d'ye cevirip dvi-i'ya tkatım. gerekli adaptör zaten aletle geliyomuş. sevindirip oldum teşekkürler fix-man! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/0003-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ahahah adam tek başına takılmış topicte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar