loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Dün akşam saatlerce SC2 oynadım. Bugün giremiyorum. Play offline diyor.. İnternetim var. Virüs programının süresi doldu çalışmıyor. Oyunu yönetici olarak çalıştırıyorum, zaten kullanıcı hesabı falanda yok. Peki neden bağlanmıyor acaba. Dün gece oynadım hep !!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 internetin 3g falan mı ? ya da yurttan falan mı giriyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yvz said: internetin 3g falan mı ? ya da yurttan falan mı giriyorsun ? 3g ye laf etme yavuz :p 3g ile oynuyorum aylardır!! (:D loop said: Dün akşam saatlerce SC2 oynadım. Bugün giremiyorum. Play offline diyor.. İnternetim var. Virüs programının süresi doldu çalışmıyor. Oyunu yönetici olarak çalıştırıyorum, zaten kullanıcı hesabı falanda yok. Peki neden bağlanmıyor acaba. Dün gece oynadım hep !!! :( firewall dan dolayı olabilir? yada yurt vb yerlerdeysen portlar kapalıdır, o yüzden giremiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Hayır evden bağlanıyorum.. Diabloya wow a falanda giriyor. Sc ye noldu anlamadım. Şu virüs programını satın alacağım yok, bari komple kaldırayım ondandır belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bende de 3 gündür falan avira antivir virüs buluyo starcraft.exe'de. ignore demeden çalıştırmıyo. rogram ücretsiz bi yükle bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Vendy said: yvz said: internetin 3g falan mı ? ya da yurttan falan mı giriyorsun ? 3g ye laf etme yavuz :p 3g ile oynuyorum aylardır!! (:D tamm abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar