Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 benim konum pek takas sayılmaz aslında :) ama ilgilenen buraya bakar diye açtım işte, araba almak isteyen varsa çok iyi bi fırsat duydum. fiatta üniversite öğrencileri için bi üniversite kredisi varmış. 373 TL gibi bi taksitle fiat500, panda, punto evo,grande punto falan alabiliyomuşuz.ben facede gördüm ama merak ediyosanız fiat.com.tr’de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ayda 373 lira verebilecek olsam okumam abi kikikikiki Araba almak isteyen öğrenciye güzel bi fırsat ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bu kampanyanın radyo reklamlarına küfrediyorum her gün. otobüste rahat edemeyen çift konulu sinik ve kinik bir reklam. -aşkım en çok neremi beğeniyosun -biip (akbil sesi) ini aşkım -başka neremi aşkım -biipinin biipini aşkım... öğrenciler otobüste rahat edemiyorsanız gelin fiata arabanız olsun!!!! diyen dynamic range'i azaltılmış bir dış ses. umudu kesiyorum ülkeden artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Hadi 373 tl peşinatı çalışarak ödedin diyelim 60 ay vadeymişte zaten kalan peşinatı neyle ödeyecek öğrenci? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar