Korax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Agalatörler, konser 2.30'da bitti anca. Serviste sagolsun ataköye kadar getirdi, ekipten bi arkadasin evindeyim simdi, gerek kalmadi havaalanina gitmeme. 1 saate cikarim burdan heralde :) Öneriler icin ve yardimlar icin tesekkur ediyorum tekrar, gidince check-in/baggage drop olayini sorcam buarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 6da diil mi lan ucak, gec kaldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Yok, 8'deymis, dun yanlis bakmisim vakitlere :) Kafami kaldi abi seyahat etmekten 10 gundur evime gidemiyorum sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Netekim is bankasi lounge'dayim. Kendi kartim olmamasina ragmen bakmadilar bile, 0.01 gibi bisey cekip hosgeldiniz dediler. Hizmet fena degil, ortamda guzel, bekleme salonundan cok cok iyi elbet(beles yeyip icmeyi de eklenince tabi baldan tatli oluyo). Onun disinda check-in konusuna gelince; saat 3.40'ta sanirsam son bi ucus varmis thy'nin. O saate kadar kontuarlar acikmis. Yani 24 saat öncesinden check-in yapip, 7-8 saat öncesinden de gelip baggage drop'a cantanizi atabiliyosunuz dedigim gibi. Baggage drop kontuari acik oldugu surece problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar