pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Selamlar, Sonisphere festivali için 2-3 arkadaşım yanıma gelecek İstanbul'a da o haftasonu rahat gezebilelim diye araba kiralamayı düşünüyorum. Anadolu yakasında bildiğiniz güvenilir bir yer var mıdır? Bazı şirketlerin numaralarını anlattılar da (parça çalma vs.) başım belaya girsin, ters bir durum olsun istemiyorum. Bir de fiyatlar ne kadardır yaklaşık, günlük filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?31,5578929 Şurada cevabını verdim. Aynı cevap senin içinde yararlı olacaktır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Çok sağol, az baktım da fiyatları da süpermiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Rica ederim. Ne kadar erken rezerve edersen o kadar düşer fiyat. Akarı yok kokarı yok. Çarptım yamuldu, pis araba verdiler, senet imzalattılar derdi yok. Herşey profesyonel. Alacağın yeri kendin seç, teslim yerini kendin seç vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Ben gecen sene Tr'ye geldigimde Elit Car'dan kiralamistim ve gayet memnun kaldim. Sabiha Gökcen'e gece indim kapida teslim ettiler, dönerken de biraktim geldim. Hicbir konuda sorun cikmadi ve gayet de ucuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar