Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Selamlar dün yeni bir laptop aldım. Home Premium verdiler bende ultimate aldım gidip format attım. Herşey güzel ama sorun şu ki wireless hiçbir şekilde açılmıyor ve ethernet kablosu takdıgımda da bağlanmıyor internete. Network adapter not found falan diordu sanırım şimdi tekrar format atıyorum. Bunu neden yapar ki?
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ilk aldiginda cali$ip cali$madini biliyormusun? desktop olsa ethernet alicisi takilmami$ yada driveri yuklenmemi$ olabilir derdim ama 5-6 yildir cikan tum anakartlarda ethernet icerisinde geliyor yani takilmami$ olmasi gibi bir durum soz konusu degil. Lakin driveri kontrol et yine olmazsa aldigin yere geri gotur. Madem yeni i$letim sistemi aliyorsun aldigin yere kurdursaydin ya. laptopta bazen abuk sabuk garanti kapsami hede höde diye aglayabiliyorlar onun icin yeni makine ve yeni i$letim sistemini aldigin yere kurdurmak en mantiklisi.
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 keşke format atmadan önce bi kontrol etseydin çalışıyor mu diye.belki de bir hatası vardı. böyle bir durum garanti kapsamına girer mi acaba. çünkü işletim sistemini değiştirmişsin. bence zaman kaybetmeden servisle iletişime geç.
pares Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Evet müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz genellikle müşteri hzmetleri yol gösterici bilgi verirler
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Drive'ını yükledim düzeldi sorun ya, İşletim sistemini değiştirmeden önce home premium varken böyle bir sorun yoktu ama çok ilginç. Neyse düzeldi
Öne çıkan mesajlar