Geez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Açık ögretim fakültesi bölümlerine nerden bakabilirim, aradım bulamadım. topic' ide nereye açacagımı bulamadım buraya açtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 İktisat Fakültesi (Lisans) Uluslararası İlişkiler İşletme Fakültesi (Lisans) Konaklama İşletmeciliği * Açıköğretim Fakültesi (Lisans) Felsefe Sosyoloji Türk Dili ve Edebiyatı Açıköğretim Fakültesi (Önlisans) Menkul Kiymetler ve Sermaye Piyasası İşletme Yönetimi Spor Yönetimi Adalet Fotoğrafcılık ve Kameramanlık Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Kültürel Miras ve Turizm Turizm ve Seyahat Hizmetleri * Lojistik Medya ve İletişim Radyo ve Televizyon Programcılığı Topicin yeri eğitim :D Bu arada emin değilim burdan aldım http://www.somut.net/acikogretim/acikogretim-yeni-acilan-bolumler-2010-hangi-dersler-okunacak.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar