Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle Bir Program Arıyorum

Eraqrest

Öne çıkan mesajlar

Creative Wave Studio indirdim, ama bir baktım mikrofonum yok.
Hatırladığım kadarıyla Wave Studio'yla mikrofon olmasa da, bilgisayarın dışarıya verdiği sesi aynen kaydedebiliyorduk.
Ama yokmuş öyle bir şey.

Ben de dışarıya verdiği sesi kaydedip wav'a çevirebilen bir program arıyorum. (MP3'leri kesip editlemeye yarayan şeyler var ama işime yaramıyor. Ha tabi istediğim ses efektlerini internetten indirebilirim ama...)[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

belki saçma gelebilir ama 2 ucuda bilgisayara girecek şekilde olan bi kablo alıp bi ucunu ses çıkışına bi ucunu mikrofon çıkışına taksan......hmm.....patlama tehlikesi var galiba hehehehe[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 13 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
belki saçma gelebilir ama 2 ucuda bilgisayara girecek şekilde olan bi kablo alıp bi ucunu ses çıkışına bi ucunu mikrofon çıkışına taksan......hmm.....patlama tehlikesi var galiba hehehehe

sonsuz yanki yapar.
eger hoparlor ayarin yoksa bozar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 13 Eylül 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
belki saçma gelebilir ama 2 ucuda bilgisayara girecek şekilde olan bi kablo alıp bi ucunu ses çıkışına bi ucunu mikrofon çıkışına taksan......hmm.....patlama tehlikesi var galiba hehehehe

Bu dediğin tam chemical'lık bişey.
Yoksa bi cemical dahamı doğuyor :-P[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..