dilekagaci Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 merhaba arkadaşlar .forumlar kısmında bi kaç tane Beck'street sorusu gördüm çok güzeldi.bu yarışmaya firen arkadaşlar aklında kalan soruları ve cevaplarını paylaşırlarsa memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 selam dilek, nedir bu tam olarak bilgi verebilir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 şunun gibi sorular http://forum.paticik.com/read.php?13,1929799,page=2#msg-1929818 said: ilk beş ipucu oldukça basitti, tersten yazılmış adres falan.. ve soru da "kim yalan söylüyor" sorusu idi.. bilirsiniz bi kalabalıkta sadece bir yalan söylüyor hangisi? sorusu zaten adamlar ilk aşama ısınma için dediler.. ilk aşama zor değildi.. ikinci aşama hoştu.. misal "en gerekli şeylerin numarası nedir?" (burada epey takıldık, vakit geçirdik biz.. elemanlar iyi valla.. ayrıca zeynep tunuslu oğluna 130ytllik alışveriş yaptı! çok bıcır bıcır bi çocuk.. pek geveze.. ama ortam güzeldi bak.. ısındık burada ehhehe.. konaklamamıza izin verdikleri için bol teşekkürler.. ancak lord of the rings tavlası neydi yahu? ilginç valla) ha bi de şey yok.. bunu böyle çözeceksiniz, şöyle yapacaksınız yok.. misal: Dansçı köçek - _ _ _ - sabotaj - _ _ _ _ - ayakkabı boyama - _ _ _ _ - ıssız -_ _ _ - hürmet - _ _ _ - yargı evi - _ _ _ _ _ - hükümdar - _ - medeni - _ _ _ - mide hastalığı - - _ _ _ topluluk - _ _ _ - _ _ _ _ _ _ _ ve bir soru daha 1415621241816117112 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ dur bi tane daha yazalım ikincim, altıncım, beşincim renktir dördüncüm, beşincim, yedincim, sekizincim çok serttir yedincim, ikincim, üçüncüm matemdir beşincim, dördüncüm beyazdır.. gibi çok zor olmayan ama düşündüren eğlenceli sorular.. bana sordu da ben hatırlamıyorum ne yazık ki. yardımcı olabilecekler çıkarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilekagaci Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 üniversitelerde becstreet (define avı) eleme yarışmaları düzenleniyor .bu yarışmalarda zeka soruları soruluyor.harika sorular oluyor.okulumda bu sorulardan öğrencilerime sormak istiyorum.arkadaşlar umarım yardımcı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4fndeDfaWCg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 troll mesaj uçtu.. PROBLEM?Troll yok beyler.. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilekagaci Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yukarıdaki soruların cevaplarını bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar