senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 var mi benden baska takip eden? 6.etap kosulcak yarin bugunde rabobanktan weening pembe mayoyu aldi bide weylandt olayi var tabi :( leopard takimi aciklama yapmis bugun, cekiliyor tum takim yaristan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 üzücü bir yarış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 offf offf efsaneydi resmen bu gun contador gercek gucunu gosterdi sonunda, oyle bir tirmanis atagi gormedim ben, hele ilk atakta buyuk ayna ile baslamis ataga adam inanilmaz. ben nibali alir diye tahmin ediyordum, 3.bile olmadi, 3.ataginda silkti atti contador nibaliyi, ayak uydurabilien jose rujano oldu, ki son km'de contador bi atak daha yapip onu da geride birakti. bu etap birincili ile pembe mayoyu da sirtina gecirmis oldu... bi daha da vermez kanimca, 1dakka fark var arada artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar