ReSeSiF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hani yeni model kasaların onunde usb porları oluyor,ben makineyi kendim topladım p4 işlemcilere uygun bir kasa aldım onunde usp port icin alan,boşluk var fakat tesisat,giriş yok,kendi basına satılabilirmi o alet ve nerden bulabilirim(izmirde oturuyorum).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Satılabilir,anakartının kitapçığını oku bakalım böyle ek zımbırtıları olabiliyor anakartların. Yada kasanın özelliği olabilir,kasayla ilgili araştırmada yap istersen.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSeSiF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 anakartla ilgisi varmı ya bu olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Hayır yok aslında var ama o kasanınkı kendı ıcınde qelmelı anakartında ıcınde qelen var o arkaya takılııyor kasada qelmesı lasım bı arastır aldıqın yere fln sor..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 kasada front panel yoksa ayriyetten 5'1 slotlari icin [cd rom] front panel satiliyor ayriyetten www.hs.com.tr www.dijitalcenter.com buralara bakabilsin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar