Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahahahahha kargoyla köpek ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 wallace75 said: reddiye said: Şimdi efendim, reklam gibi olmasın bir pet shop var iskenderunda ancak satışlarının 90% dan fazlasını internetten yaptıklarından dolayı dükkan üzerine pek düşmemişler. Neyse konu da bu değil zaten, site şu: http://canlipetshop.com/ Son gittiğimde adamlara siteniz dünya kadar hata veriyor dedim. Bir ürün araması yapınca da ayrı hata veriyor falan dedim (ben chrome kullanıyorum). Adam chrome dan olabilir o hata dedi chrome uyduruk falan dedi. Yahu dedim benim tanıdığım explorer kullanan insan kalmadı falan derken adam gel stats lara bakalım dedi. Bir girdik ki tüm girişlerin %60 ı IE %4 chrome % 20 firefox kalanı da diğerleri işte. Az girilen bir site de değil hani maşallah dedim. Sonuç: akvaryum hobisiyle uğraşanlar çok internete girmiyor evet. senin yerinde olmak istemezdim reddiye:)... Neğy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bu tür canlıların nakliyesi ile ilgilenen firmalar var bilmiyorum belki kargo firmalarının da özel bir uygulaması vardır. ama genelde uçak ile gönderiliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar