Geez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Daha Kasım'a kadar kvk dan garantisi devam ediyor, alındığı gibi bütün içeriği mevcut, kutusu, faturası dahil. ve hediye olarak orjinal bluetooth kulaklıgınıda vericem kılıfında kullandıgım için çok temiz, arka kapagında çok az çizik var sadece. Fiyat 350 TL' dir. resimleri http://img192.imageshack.us/g/p1020691d.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 güzel telefon, bir ay öncce başka telefon aldım patiden. o zamanlar satsaydın veyahut şimdi alıyor olsaydım muhtemelen anlaşıp alabilirdim. iyi satışlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Magnum said: güzel telefon, bir ay öncce başka telefon aldım patiden. o zamanlar satsaydın veyahut şimdi alıyor olsaydım muhtemelen anlaşıp alabilirdim. iyi satışlar ^_^ teşekkürler. günçel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 günçel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar