Predator Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Arkadaşlar bugün şans eseri 9 bölümlük matrix i aldım diye bunu aldım. Ama bunu daha çok merak ettiğimden geri götürmedim. Acaba elinde bunun ALTYAZISI olan varmı ? Aslında ingilizce altyazısı var ve çok basit ama Türkçe altyazıyı bile okumaya üşenen bir insan olaraktan ingilizceyi okuyup çevirmek bana büyük bir zahmet gibi geliyor :) Ehe elinde olan varsa 84531136 dan irtibata geçerse memnun olurum. 45 dk. falan bekliycem sonra izlerim artık :P Sanırım Matrix 1 - Matrix Reloaded arasındaki olaylar işlenmiş. Çünkü O Neo'nun peşinde dolaşan çocuğu falan nasıl kurtardığı gösteriyor sanırım .[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi [Bu mesaj Predator- tarafından 17 May 2003 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 banada kuzen verdi cd de 9 tüm anim leri var altyazıda var ama hepsinin kapsıyo sanırm istersen veriyim yok olmaz diyosan www.divxaltyazi.com www.divxtr.org[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Divxaltyazıdan bir tane buldum - full version diyor ama O mu acaba ?[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Matrix - Last Flight of Osiris - Enter The Matrix - Matrix: Reloaded şeklinde birbirini takip ediyor konu ve her biri de bir diğeri için önemli, illaha biri olmasın derseniz enter the matrix oynamasanız da olur ama gerisi çok önemli direk. Şimdi geldim Reloaded'dan hasta oldum yaa kudurdum :D[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 istersen yollim bendekini[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 iyi olur ıcq 84531136 dur açıyom şimdi[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Sorun hallolmuştur. MrMedia arkadaşımızda burdanda teşekkür ediyorum ;-)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar