LM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Sleeep said: http://www.youtube.com/watch?v=-Ev6UTwulp0 şaka şaka :) böyle kafan daha rahat etcek biliyorum hadi hayırlısı. edit : yok illa diyesim geldi, asitlikusmuk harbi kusmuk tadı veriyon :D turus benide f listten sil ne olur
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 LM said: korkularım endişelerim var asitli, lütfen yüregime su serp. yeniden dirilt bu communtyi.güzel günler bizimle olsun avrupaya açılalım akalım ya bu herşeyle taşak geçen çok bildiğini zanneden kitle ile zor. kendi aranızda geyiginizi çevirmeye devam edin siz : )
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 @asitli Öncelikle anlaman gereken bence Community nedir kavramı. Yani 2v2, 3v3 atıp arkaşıyla arada giren bir kitleyi mi Community olarak tanımlayacaksın yoksa cidden her gün girip en az 10-20 el ladder atan kitleyi mi? SC oyuncularını 3'e ayırsak bir casual'lar var dediğim arada girip takım oyunu oynayanlar var. Bunlardan biraz daha iyi stream takip eden Tl'de burada falan yazan kitle var. Bir de pro'lar var. Türkiye'de zaten pro yok. Yani bir oyuncumuzu DreamHack ya da Mlg'ye yollayıp destekleyemiyoruz ne yazıkki :( Bu şartlarda community diye tanımladığımız iyi olan ama GM seviyesine ulaşamamış oyuncular kalıyor Master/Dia vb. ve Türkiye'de Master seviyesinde oynayan biraz community'i oluşturan bütün oyuncular Paticik'den geliyor. Yani ben DH'de yazıyordum SC bölümünde ama orada olan kişiler bronze/silver arada toplanıp takımı oyunu oynayan kişiler. Tabii ki community gelişecek, yeni oyuncular katılacak. Ama bunu yapmanın ilk yolu SC'yi gerçekten iyi oynayanların şu anki community'yi oluşturanların turnuvalar düzenlemesi. Oyunu teşvik etmesi. Pentagram'da Türkiye'de SC adına bir şey yapan 2-3 adamdan biri olduğuna göre Paticik ahalisi elitist değil korumacı sende troll oluyorsun. BW'den gelmen veya gelecek hakkında görüşlerinin olması bir şeyi değiştirmez. Ne yazıkki Türkiye'de SC oynayan az kişi var Master/Dia ise 100 kişi falandır. Yani o yüzden kişilere daha ılımlı yaklaşmak daha pozitif bir etki yaratır. Bu arada ben BW'den gelmiyorum. Sezon 1'in sonunda başladım bu oyuna SC'nin Türkiye'de ne kadar küçük olduğunu da biliyorum. Ama yapılan bu küçük çabalar valla sevindiriyor beni. Eğlence potansiyeli en yüksek oyun heralde. Her gün Tur-1'de gecenin herhangi bir saatinde 2-3 kişi bulup 4v4 falan atabiliyorsun eğlencesine. Ne kadar troll de olsa oynamaktan çok küfür eden Türk oyuncularının çok nadir olduğu bir ortam yani :)
Seaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 @ asitli http://www.youtube.com/watch?v=IN0mAdqkCCI
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 burda şaka yok asitliii HERŞEYy gerÇEĞĞĞKK
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yahu boşverin kavgayı.ben bırakıyorum diyen aziz başkan için yollara çıkıp bırakma bizi diyen fb taraftarı konsepti kovalamadım.böyle ara ara arkadaşlar gelir rage atar sonra gider.zaten adamın mesajlarına bakın kendiside beni bilen birisi,belliki çemkirmek istemiş. boşverin yani bu filmi temiz 20 kere gördüm ben.
Sensei Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Herkes kendisi için en iyi olan yolu seçer, Mete'de öle yaptı, kendisi için iyi, SC adına kötü oldu. En azından %90'ımızdan daha profesyonel takılan (oyuncu olarak değil sc genel), çevre sahibi, Türkiye de ve dünyada her türlü kontağa arkadaşa sahip, gık dediğinde gosusundan yabancı takımına bulup getiren, öle yada böle milli takım diye bir şeyi bu zamana kadar sırtlayan, parayla satın alınamayacak tek şeyi yani zamanını bu işe adamış birisini daha kaybediyoruz. Gerçekçi olmak gerekirse; Türk Starcraft topluluğu böyle birisi yetişip, gelinceye kadar en az 2 sene kaybedecektir ama muhabbetlere bak. İçimizden yukarıda saydıklarımızı yapacak var mı yok, yerine gelecek var mı yok, isteyen var mı yok ama iş.... Neyse... Tamam bazen egosuna yenik düştüğü zamanlar da olmuştur ama kahramanların zaten egosu yüksektir?!?!?!
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 neler yapmış bu adam ya. cv fln varmı penta? avrupada benimde baglantılarım var cv ni yolla belki orada güzel menajerlikler ayarlarım. hem parada kazanırsın.
SnailBey Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ok ben kaptan olurum o zaman. eski şaşalı gunlerimize donmenin zamanı gelmisti zaten. yardımcımıda eru yapicam. adamın ingilizcesi fena deil . bide huk un memleketindeydi en son. hala ordaysan bana ulaş eru. seni yardımcım yapmayı dusunuorum ama son karar tabiki senin.
LM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ezik türkiye communty si hiçbişiye laik degil zaten bırakın ne hali varsa görsün
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 pentagram herşeyden önce iyi adamdır,hani yaptığı işte iyi midir kötü müdür yaptığı iş midir? falan bunlar ayrı mevzu bu tür olayların (oyunların yani) en önemli kısmı güzel bir komuniti oluşturabilmek.mühim olan o açidan birakmasa iyiymiş,ha biraktiysa da gl hf
Eru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 olm ne gerizekali adamlarsiniz lan, adam sizin icin vaktini ayirmis ugrasmis didinmis daha iyisini yapamadiginiz surece susup oturacaksiniz. Ha yaparim diyorsaniz aha size meydan adam birakmis, gelin yapin madem. Simdi dagilin gidin oyun oynamayi filan ogreninde bi boka yarayin.
Eru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 SnailBey said: ok ben kaptan olurum o zaman. eski şaşalı gunlerimize donmenin zamanı gelmisti zaten. yardımcımıda eru yapicam. adamın ingilizcesi fena deil . bide huk un memleketindeydi en son. hala ordaysan bana ulaş eru. seni yardımcım yapmayı dusunuorum ama son karar tabiki senin. olm 10 gun sonra sahalardayim lan. yardimciligi birak ortaligin ... koyucam afedersin. full set cektim klavye maus filan akiyorum 450 apm
Eru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bi de ingilizcesi fena degil ne demek lan ? 15 yasinda aksanli konusuyodum ben terbiyesz
harristhegosu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Simdiki maasimin yarisini verin , avrupada ilk 5 e gireyim. Bütün turnuvulara katılıp dehset saciyim falan. Eru ve snail , ne ingilizce konusunda ne de sc konusunda kapismayiz belirtmek istedim. Penta'nin karari dogru , kotu bir oyun kotu bir kominiti. Hic gerek yok zaman harcamaya.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yolun açık olsun büyük kaptan. gavurlarla takılıp oyunu öğrenirim, huun'u bir maç olsun yenerim diye düşünüyorsan, çok yanlış bir yoldasın belirtmek isterim.
axxion_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 GambitSC+ said: Mete aktif bulunduğu süreç içerisinde kanımca çok güzel işler yaptı, kendi adıma (özellikle bizim yayınlarımıza yaptığı katkılardan ötürü)teşekkürü borç bilirim. Önümüzdeki dönemde elektronik spor camiasının büyüyeceği kuşkusuz. Eminim Mete bundan sonraki süreçte de deneyim ve desteğini esirgemeyecektir. Hayırlara vesile olması dileğiyle...
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 harristhegosu said: Penta'nin karari dogru , kotu bir oyun kotu bir kominiti. Hic gerek yok zaman harcamaya.
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 simdi dünyayı kazıyan bi oyuncumuz olsaydıda onu konusuo olsaydık kötü pentanın milli takımı bırakması yerine ne yeteneksiz ülkeyiz ya aslında yetenek varda iq seviyemiz biraz yerlerde sanki hehe oyuncudan baska hersey var su toplulukta
kami Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ne leş ne boş yorumlar var ya. Pentagram yolun açık olsun gerçi düzenli olarak 3 ayda bir bu açıklamayı yapıyorsun ama (:P)
sQu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Çok üzüldüm, inanilmaz beklentilerim vardı pentegramdan da kısmet değilmiş. Neyse allahtan umit kesilmez, daha federasyon umutlarınız var sizin.
LM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 sQu said: Çok üzüldüm, inanilmaz beklentilerim vardı pentegramdan da kısmet değilmiş. Neyse allahtan umit kesilmez, daha federasyon umutlarınız var sizin. ahaha evet bu ezikler bide federasyon kurulsun sonra görün sc2yi modundalar =D=D=D=D
Agmahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Zaten daha önce de bırakıcam demişti,hayırlısı olsun,organizasyon işi kolay iş değil,yinede ben tam olrak kopmuyacağını,kopamayacağını düşünüyorum pentagramın...
Öne çıkan mesajlar