TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kardeş,gecekondu yaptık ne pramiti.tek katlı bizimkisi
Tempest Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kadrolar fenaymış :D bu arada 1 aydır internetsizim telecomun ne zaman canı isterse o zaman dönücem bi slm çakayım dedim :P
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 git dilekçe ile başvur anasını satım. de şukadar süre daha gelmezse internetimi iptal edeceğim falan atar yap.
Tempest Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 tercih işleriyle falanda uğraşıyorum bi yandan onları hallediyim telecom çalışanlarının başında durcam bizm evin önüne gelene kadar kazı calışmalarında yardımcı olmayı bile teklif etmeyi düşünüyorm o kadar sıkıldm :D nese başlığı amacından saptırmayalım bulucam ben seni ^^
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hacu bak fikrim var her akşam bir sc cinin evinde kal ist de. bence seni evinde ağırlamak ister istanbullu sc ciler =D canlı canlı tempesti izlicekler işte hahahasd
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://sc2millitakimi.com/2011/07/26/enwl-kurucusu-ile-guzel-bir-soylesi/ roportaj
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 http://sc2millitakimi.com/2011/08/20/milli-takimlar-genel-menajeri-gorevinden-ayrildi/ yolcudur abbas,selametle
Seaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 TD)Pentagram said: http://sc2millitakimi.com/2011/08/20/milli-takimlar-genel-menajeri-gorevinden-ayrildi/ yolcudur abbas,selametle http://www.youtube.com/watch?v=XSDi6Ii7Fg4 eğer hakkaten bıraktıysan da http://www.youtube.com/watch?v=vNpF8wnP_Kw
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 haha bundan sonraki vaktini avrupa camiyasında harcamayı düşünüyomuş. talihsiz bir açıklama.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 evet arda turanın atletico madride gitmesi kadar talihsiz.
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 TD)Pentagram said: evet arda turanın atletico madride gitmesi kadar talihsiz. kıymetim bilinmedi diyosun yani. valla hiç tanımam etmem seni ama bu kafada bi adamın milli takım bilmemnesi olmaması iyi olmuş. ukalalık pek uygun birşey değil bu tip pozisyonlar için.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hiç bilgin yoksa sc ile alakan da yoktur.bu yüzden np söylediklerin.
GambitSC Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mete aktif bulunduğu süreç içerisinde kanımca çok güzel işler yaptı, kendi adıma (özellikle bizim yayınlarımıza yaptığı katkılardan ötürü)teşekkürü borç bilirim. Önümüzdeki dönemde elektronik spor camiasının büyüyeceği kuşkusuz. Eminim Mete bundan sonraki süreçte de deneyim ve desteğini esirgemeyecektir. Hayırlara vesile olması dileğiyle...
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 TD)Pentagram said: hiç bilgin yoksa sc ile alakan da yoktur.bu yüzden np söylediklerin. valla 11 yıldır oynuyorum senden daha çok alakam olabilir. forumlarda takılmayınca alakası olmuyor mu insanın?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 beni yanlış anlamanı arzu etmem.ukalalık yada sende bir bok değilsin babında bir izah değildir.sadece denk gelmemişsin sc ortamında kendi çapında bişiler yapmaya çalışan birisiyim.önemli bir numaram yok.ve bunu noktaladım,eu daki arkadaşların kanal ortamlarında takılırım öyle sc vaktim geçer de durumun özeti :)
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yani öyle vakit geçireceksen bile emin ol doğru olan şey bunu vurgulamamandır. gerçekten gereksiz. ''bırakıyorum vs artık eu'da takılıcam'' gerçekten çok gereksiz. itici. birçok tepki doğurabilir. seni tanımayan yanlış anlar. örnek ben. yani bütün açıklamayı şu hale getiriyor '' artık türk kanallarında değil avrupa kanallarında takılıcam'' bu nası bi açıklama ya. 15 yaşında sinirlenip trip atmış liseli tavrı emin ol. yazılı sanal ortamda böyle algılanır bu tip şeyler. ben şahsen sevindim gitmene. belkide senin gibi tavıra sahip adamlar olduğu için yeni, genç ve düzgün elemanlar katılmıyor bu comunnity'e. neyse kolay gelsin. iyi takılmalar avrupa kanallarında eski türk milli takım menajeri : )
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 tamam sağol :) iyi akşamlar dediğin doğru senin gibi bilgisi olmadan çok kişi gelip bana enteresan cümleler kurabilir.1satırı kaldırırm kafam rahat olur :)
LM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 böylece sc2 communty biter, hhadi geçmiş olsun yallah
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Pentagram valla haklısın ayrılmakta he ne yaparsan yap yaranmanın imkanı yok bu community'e
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-Ev6UTwulp0 şaka şaka :) böyle kafan daha rahat etcek biliyorum hadi hayırlısı. edit : yok illa diyesim geldi, asitlikusmuk harbi kusmuk tadı veriyon :D
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ya ne alakası var sc2 communitysi bitmiştir fln. anlıyorum algınız bi garip, oynayan ilgilenen herkesi bu forumda sanıyorsunuz ama abartmayın durumu. koskoca oyunun communitysi paticik forumlarından ve bir adamdan ibaret olabilir mi delirdiniz mi?. tonlarca adam var şu foruma takılmayan bu tip muhabbetler yüzünden. yavaş yavaş yayılıyor sc2. daha yıllarca oynanacak. sc1 de wc3 de hatta wow da böyle olmuştu. türkiyede oturması ve popülerleşmesi birkaç yıl aldı hep. daha yeni başlıyor herşey. rahat olun. birde anlamsız bir sahiplenme var ortada. yaptığınız yanlış. gerçekten starcraft'ın bütün olayı burada dönüyor sanıyorsunuz. burayı sc2 türkiye community diye adlandırmayın lütfen. paticik sc2 community tamamdır. :)
LM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 korkularım endişelerim var asitli, lütfen yüregime su serp. yeniden dirilt bu communtyi.güzel günler bizimle olsun avrupaya açılalım akalım ya
Öne çıkan mesajlar