Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://revizyon.tumblr.com/ hayatımın özetleri mevcut sanırım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aglama senden daha cok aci cekenlerde var http://www.dailymotion.com/video/xe6l72_bir-ilanyn-macerasy_fun asdfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 said: müş. tem arkadaş, allak bullak bir ifadeyle art direktöre döner: - lütfen kuşu kaldıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Viktor'un videosunu iki üç gün önce izlemiştim. Acıdım resmen reklam ekibine. Yazık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Videodaki ilanın ilk halinde "alırsan ekime almazsan s...ime kadar" mesajı var sanırım. Öyle bişeyi bitmiş iş olarak teslim etmek yürek ister :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ilk halini koysalar cidden "kovun bunları" denilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Viktor said: aglama senden daha cok aci cekenlerde var http://www.dailymotion.com/video/xe6l72_bir-ilanyn-macerasy_fun asdfafds viral deilse çok başarılı viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi yanlız ilk hali gayet iyi reklamın, ama tabi türkiyede zekasızlara hitap edildiği için kimsenin alet kutusu içindeki çakıdan gerekli mesajı alamayacağını düşünüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 - acil! acil! acil! bu sayfa küçük olmuş, hemen sabaha kadar düzeltelim. - küçük derken? 1024 çalışıldı bu (bıdır bıdır makul açıklama) - küçük işte. hotmail açıyorum o büyük - küçük derken sayfayı restore up etmekten bahsetmiyorsun değil mi? - ay evet ihihihih. ben kapa’nın (browser size’ını küçültmüş denyo) yanındaki düğmeye basılı bırakmışım. ihihih ahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 altına internet adresi vs koyarsın yani. işveren ben olsam da öle bişi gelse. "iyi günler çocuklar. kapıyı yavaşça kapatın" derim sadece kovulduklarını onlar anlarlar zaten. pırlanta gibi çocuklar nihayetinde. gözlerinden belli. pırıl pırıl parlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi bak kaçırdığın nokta şu, orda diyor ki açıklayıcı olmalıyız vs vs, o kampanyadır world karta taksittir felan sonradan geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 O_O ciddi misin! assdfsdfsdf sadece ilk haline dedim baba ben. ilk hali olmamış dedim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 dasaaa gibiler bunada "olmamış" diyordu http://4.bp.blogspot.com/__KxmfXWIVDY/RzjWmZP4KoI/AAAAAAAABcA/GjH8y7ZL4d8/s400/VW_ThinkSmall.jpg fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 editleyene kadar olmamıştı neyse ki bi revizyon yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sorma pati hd kaliteyi kaldıramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 şu kedi logoyu biraz büyültsek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar