titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bende diyordum hayatımda butun aletler sorunlu oldu bu sanslı geldi diye ama maalesef olmadı Simdi gittim bu zımbırtıya 3g aldım vs.Fakat bazen wifi actıgım zaman 3g'yi kapatmayı unuttum.Bu 1 ve 2 kez oldu.Simdide kac kere ipad'i acıp kapattım wifi calısmıyor.Hic bir turlu.Itunes'a girip ipad'i bagladım update etcem yazılımı nette problem var inmiyor diyor Problem benim nette mi yoksa ipad de mi? Fakat su var su an evin netinden yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 kırmışsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 apple kablosuz teknolojide sıkıntı mı yaşıyor abi bu 2 olmuyo mu, iphone 4 falan da şebeke sorunu yaşıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hay tukurecem bole ise.Gidip servise versem bohca gibi atıp sallayacaklar aleti.Yenisini verceklerse bile taaa ne zaman kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 max 1 ay beklersin 1 ay sonra yenisini vermek zorundalar zaten 15 gün de olabilir okumak lazım tüketici hedesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 peki 3g ve wifi aynı anda acık oldugu icin wifi'ın zarar gormesi alakasız olur dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yanmış wifi. açmayacaktın aynı anda. garantiye de girmeyebilir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Aluriel said: yanmış wifi. açmayacaktın aynı anda. garantiye de girmeyebilir şimdi. pek basarılı bir trolleme yapamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sen öyle diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Modemi güncellemem gerekiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 wifi küsmüstür. 3g yi fazla mi kullandin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar