riglous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 eheheh okuyunca pek de inanamadim basta. Hala da guluyorum. Elalem yapmis siz kavgasini yapiyosunuz... MS para kazanmak icin yapiyo bunu, her ozel sirket gibi. Update'lere zorunlu birakiyor kullanicilari cunku bi sekilde kopyalari kontrol altina almali ki daha fazla para kazansin. Para kazanmak neden bu kadar abest karsilaniyor?!!?! Siz kod yazip program satinca para kazaninca iyi guzel de, MS kazaninca kaka mi oluyo? Pazarlama taktikleri gayet de... Blizzard Diablo 2 Expansion'i sonradan cikartmak zorunda miydi? Hayir ilk basta da verirdi. Hatta hic beta diye denemesini yapmadilar aciktan, gel gor ki pazarlama taktigi.. Para kazanmak guzeldir. Insanlar da daha fazla para kazanmak icin "tekel"i zorluyorlar elbet. Ne kadar yukarida durursan o kadar fazla kazanirsin. sldsnake, abi bosuna baariyosun ya... gerek yok hani biliyosun... Sen MS'e laf atinca insanlar gidip Linux mu alacak. Soylediklerin dooru, net tabani belki UNIX sistemler uzerinde duruyo ama eee yani.. Her sey UNIXle var, hadi biz kapatalim sirketi mi diicekler? Bosa konusuyosunuz... Son olarak, Linux basarili bir yazilim, ama pazarlanmadi. Eger parali olsaydi ve pazarlanmasi icin birileri para alsaydi, gayet de windowsla yarisabilirdi... Bi stratejisi olmadigi icin gayet de ortamali olarak dolasiyo ayaklar altinda... Ayrica kimse MS'in basarisini yadsiyamaz. Varsin Linux Windows gibi olsundu... Ama olamadi.. Demek ki arasinda bi fark var di mi.. Eger insanlar Linux yerinde windows'u tercih ediyorsa bi anlami vardir olayin... Kullaniciya daha yoneliktir, pazarlamasi daha iyidir, vardir mutlaka bi farki... Simdi Linux windows'u dover mi, bi yere kadar. Cok fazla uzatirsa, gider Windows, Unix'i satin aldigi gibi Linux'u da alir...
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ha aklıma qelmı$ ve topic uplanmı$ken soylıyım bu olaydan sonra microsoft kapandımı :D[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Infeqted, 12 Eylül 2004 19:21 tarihinde demiş ki: sldsnake ben girecegim oyun oynayip, chat yapip, 2 film i dv cameradan bilge aktaracagim dvd yakip birkacagim bilgasay kullananlarin % 90i sadece akademik bilgi tariyor, email atiyor, yada chat yapiyor belki %95 windows aradiklari herseyi sunuyor ben eminim unix linux windows kadar kullanilsa onnarada spyware falan filan girer cikar eder lafi ortalikta gecer tamam lotus elise guzel bi araba ama 4 cocuklu bir aile babasi gider vw transporter alir söylediklerin doğru fakat '' ben eminim unix linux windows kadar kullanilsa onnarada spyware falan filan girer cikar eder lafi ortalikta gecer '' şu satır anlamsız. Linux a yazılan spyware varmı ? windows kadar kullanılsa olacakmı ? Linux hepimizin , bedava , neden onu bozmak için uraşasınki ? Şu ana kadar yazılamazmıydı sinir bozucu programlar ? Adam programın açığını bulunca yok etmek için değil açığı kapamak için uğraşıyor. Bunu belirteyim dedim . Çünkü o herkese ait.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
riglous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Arkansis, 12 Eylül 2004 20:06 tarihinde demiş ki: söylediklerin doğru fakat '' ben eminim unix linux windows kadar kullanilsa onnarada spyware falan filan girer cikar eder lafi ortalikta gecer '' şu satır anlamsız. Linux a yazılan spyware varmı ? windows kadar kullanılsa olacakmı ? Linux hepimizin , bedava , neden onu bozmak için uraşasınki ? Şu ana kadar yazılamazmıydı sinir bozucu programlar ? Adam programın açığını bulunca yok etmek için değil açığı kapamak için uğraşıyor. Bunu belirteyim dedim . Çünkü o herkese ait. spyware'lerin genelde amaci reklam degil mi? yani linux'da yaygin olsaydi, onlarda da gecerli olurdu ayni sorun.
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 arkansis spyware neden sokuyorlar ya sendeki bir bilgiyi istiyor cok az ya kendi promosyonunu yapmak icin acilis sayfasini senin yapiyor, pop up koyuyor, dialer ile giriyor direk zarar vermeye calisanlar ayri hangi virusu yazan ah bu bizim ortak malimiz zarar vermiyelim die dusunuyor? yada dialer dan dakikasina 3e para kazanan kurtadam webmaster i lan ben bunu soktum ama yazik adama demiyorki ayrica linux u kullanmis insanlarin gene %95 i windowsun kokune inmis insanlar, son kullanici degil yani zaten zarar vermeyi amacliyan insanlarin hedef kitlesi siz degilsiniz, benim annem, bizim okuldan ayse yada abaza tiki cevdet bilgisayardan anlamayan insanlar linux kullanmayan insanlar[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Abicim windowsa virüs yazılması zaten tamamen bir windowsa zarar verme yakıp yıkma içgüdüsü. Linuxa zarar versen sansasyon yaratabilirmisin ? 2 gün manşette kalır sora inersin. Windowsa bir worm yazarsan aylarca microsoftu gıcık edersin . Linuxda 5 dakikada düzeltilecek herşey. Ayrıca zaten o kapasitedeki adam bir linux gurusu olacaktır ki kendisi bu bedava ürüne zarar vermek istemez. toplamdada 10 u geçmiyor zaten linuxa yazılan virüsler hedeler bildiğim kadarı ile. Spyware lerin zarar vermeyen bilgi toplayan kısmında haklısın aslında , ama windowsta zaten kendisi bir spyware o yüzden pek umursamamıza gerek yok.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 linux a virus yazilmiyor cunku bunlar bir cephe linux + virus yazicilar VS ms + anti tekelciler hic cok yasa ms diye virus yazan yok belki yanlis dedim linux SUANKI acik seffaf haliyle her kullaniya yayilsa yazilmayabilirdi virus yazilma sebebi 1 kapali baskici politika 2 cok kullanicinin kullanmasi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Arkansis, 12 Eylül 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Abicim windowsa virüs yazılması zaten tamamen bir windowsa zarar verme yakıp yıkma içgüdüsü. Linuxa zarar versen sansasyon yaratabilirmisin ? 2 gün manşette kalır sora inersin. Windowsa bir worm yazarsan aylarca microsoftu gıcık edersin . Linuxda 5 dakikada düzeltilecek herşey. Ayrıca zaten o kapasitedeki adam bir linux gurusu olacaktır ki kendisi bu bedava ürüne zarar vermek istemez. toplamdada 10 u geçmiyor zaten linuxa yazılan virüsler hedeler bildiğim kadarı ile. Spyware lerin zarar vermeyen bilgi toplayan kısmında haklısın aslında , ama windowsta zaten kendisi bir spyware o yüzden pek umursamamıza gerek yok. ya zaten birşey yazılsa bile internette binlerce kişi hemen bir çare bulmak için tek birlik olur.microsoft un elinde adamları var linux'un emrinde ise "insanlık" var.bu yüzden bile daha üstün..[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock:
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 beyler kasamyın mac ler rulazz , nbeden derseniz aptal guvenlik aciklari yok virüslerin %0.11231231 anca işlio ki guclu firewallar sayesinde oda zor vb vb yani en iyisi amctir diorum ve eger mac ler intel pentium uyumlu olsaydı windows die bir sey kalmazdi onuda soyleyeyyim... (ki 10 yil icinde oalcakmis yani buyuk ihtimal bir kac yila goodbye windows)
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Mum_Chamber, 20 Ağustos 2004 20:38 tarihinde demiş ki: hatta bayağı eski said: horacegoesskiing, 20 Ağustos 2004 20:34 tarihinde demiş ki: eski bu Hatta inanılmaz eski.ç Sahaflardan 43 yılına ait bi kitap almıştım ondada vardı.. :P[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Windows kullanıyorum. Pati lerin %99 u windows kullanıyoru. Norton_Antor sende windows kullanıyorsun. Daha çok tartışmaya gerek varmı? Gerekli eğitimi al yaz bir program onu kullanalım. yani anca şikayet ediyor hackerların ne kadar yetenekli nekadar muthis insanlar olduğunu söylüyorsunuz ki bu adamlar bildiğiniz suçlu evinizi soyan adamdan hiçfarkı yok. Herifin size bir zararı dokunmamış olabilir ama bu sektörden para kazanan insanlar var.buda İşyerinizin soyulması gibi birşey hatta aynı şey
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Infeqted, 12 Eylül 2004 20:48 tarihinde demiş ki: linux a virus yazilmiyor cunku bunlar bir cephe linux + virus yazicilar VS ms + anti tekelciler hic cok yasa ms diye virus yazan yok belki yanlis dedim linux SUANKI acik seffaf haliyle her kullaniya yayilsa yazilmayabilirdi virus yazilma sebebi 1 kapali baskici politika 2 cok kullanicinin kullanmasi tamam işte bende bunu söylüyorum. Adam neden linux a virüs yazsınki ? nası zarar vereceksin ? 5 dakikada kapatılacak , adam sorunu bulup fix ediyor sora kernele kendi ismini de yazdırıyor. ms çok yaşa diye virüs bulup kapatamazsın ki zaten kodları bilmiyorsun.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Norton_Antor, 12 Eylül 2004 21:18 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 12 Eylül 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Abicim windowsa virüs yazılması zaten tamamen bir windowsa zarar verme yakıp yıkma içgüdüsü. Linuxa zarar versen sansasyon yaratabilirmisin ? 2 gün manşette kalır sora inersin. Windowsa bir worm yazarsan aylarca microsoftu gıcık edersin . Linuxda 5 dakikada düzeltilecek herşey. Ayrıca zaten o kapasitedeki adam bir linux gurusu olacaktır ki kendisi bu bedava ürüne zarar vermek istemez. toplamdada 10 u geçmiyor zaten linuxa yazılan virüsler hedeler bildiğim kadarı ile. Spyware lerin zarar vermeyen bilgi toplayan kısmında haklısın aslında , ama windowsta zaten kendisi bir spyware o yüzden pek umursamamıza gerek yok. ya zaten birşey yazılsa bile internette binlerce kişi hemen bir çare bulmak için tek birlik olur.microsoft un elinde adamları var linux'un emrinde ise "insanlık" var.bu yüzden bile daha üstün.. abi sen konusacagina git egitim al iyi OS yaz hadi canim hadi. konusmak kolay. ayrica bill gates bize iyilik olsun diye yazdirmiyor ki programlari. adam para icin yazdiriyo bu kadar basit. ve adamin tek amaci NORMAL OLARAK para kazanmak. ve adam para kazanmak icin elinden ne gelirse onu yapiyo. ki bu gayet normal bisi, bilgisayarla arasinda duygusal bir bag olmasina gerek yok ki. adamin yaptigina serefsizlik vsvs. diyemezsin cunku adamin tek ama tek amaci para kazanmak. bu kadar. adam istedigini yapar para kazanmak icin. eger windowsdan daha iyi bir OS cikarsa da biz onu kullaniriz (iyi derken sadece program acisindan diil, iyi reklamini da yapacak vsvsvs. yani benim aramam gerekmicek; ya da MAC gibi programlarin %90 inda calismama gibi bi olayi olmucak vs) win xp kullaniyorum ve inanilmaz mutluyum. ne virus girdi, hic bilgisayarim takilmadi 3 senedir mi ne.. kisacasi kullanmayi bilen adama, bilgisayara bakmayi bilen adama hicbisi olmaz. yani windows kullanirsan.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
sldsnake Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 EVEEET iddaalara cevap veriyorum. Önce virus ve spyware'dan başlayayım. Virus yazanların çoğunun unix türevi sistemler kullandığı doğru. ama bu bütün linux kullanan virus yazssa herhangi bir win makine internete girdiği anda virus bulaşırdı. ama bu sözümden win'de virus yazarı olmadığını zannetmeyin. win'de de virus yazarı var. Ama sayı olarak unix virus yazarlarının fazla olması; programcılıktan anlayan tipler olduğu için windows'un S.K gibi yazıldığını anlıyorlar ve bu sistemden kurtuluyorlar. Ayrıca spyware sayısını Bİ KARŞILAŞTIRIN BAKALIM. HHHAAAAA Bİ KARŞILATIRIN. BİR TARAFLARINIZ YERSE TABİİ. İkincisi biri nickini hatırlamıyorum. Win unix karşılaşmasını arabalara benzetmiş. Evet güzel bir benzetme. ama bir yeri eksik. Windows'u her aile'ye yeten bir araba olan vw'ye benzetmiş. evet hoş bir benzetme. ama bu ARABA'NIN FİYATI ÇOK AŞIRI PAHALI. unix'i de lotus'a benzetmiş. evet güzel. ama ben daha güzel bir benzetme yapıyorum. onu mercedes'e benzetiyorum. HEMDE BU MERCEDES BEDAVA. NASIL GÜZEL DEĞİL Mİ BENZETMEM. VE 100% DOĞRU. Şimdi gelelim unix'in zor yanlarına. kullanıcı dostu değil. herkes kullanamaz. kabul ediyorum. ama kullanıcı dostu olan unix'in çocuğu LİNUX var. Red Hat Fedora oldukça kullanıcı dostu!!! Açılışta bile INIT sürecinden sonra console gözükmüyor. Eskiden yüklemekte problem olurdu. artık yükleme sihirbazları size bir satır kod yazdırmıyor. şimidilik bu kadar. hepinize bol dertsiz BUGSIZ günler dilerim...[signature][hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 oh be sayfalarca tartisildi neyse sen geldin konuya aciklik getirdin biz bi turlu becerememistik. ok kitleyin topigi bitirmis nasisa adam olayi hatta silin silin.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: 9.Bazen araba durup dururken kilitlenir ve aynı anda kapı kilidini açıp marşa basıp bir elle de anteni tutmadıkça blokaj çözülmezdi(Ctrl+alt+delete) oldum bittim bittim ben[signature][hline]says the rhino...
Öne çıkan mesajlar