Tarist Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Peugeot'nun yeni modeli 407,17 Eylül tarihinde Türkiye'de satışa sunulacak.2lt,2.2lt ve 3 litre üç benzlinli ve 2 litre HDi olmak üzere dört motor seçeneği bulunan 407'de Comfort,Dynamic,Executive,Dynamic Premium ve Executive Premium donanım seçenekleri yer alıyor.Bütün motorlarda,manuel ve otomatik vites seçenekleri sunuluyor.3 litre V6 motor sadece otomatik vites seçeneğiyle satılıyor.Otomatik viteslerde,manuel kullanım olanağı sağlayan tiptronic özellik de bulunuyor.Peugeot 407'nin satış fiyatı 49 milyar 900 milyon liradan başlıyor,donanım ve motor seçeneklerine göre 93 milyar 200 milyon lira ya kadar çıkabiliyor.Yıl sonuna kadar yaklaşık 2 bin adet 407 satışı hedefleniyor. 407'de;ABS,acil fren yardım sistemi AFU,elektronik fren gücü dağıtım sistemi(REF),Denge Kontrol sistemi(Cds),kaymayı önleyici anti-patinaj sistemi(asr),elektronik denge programı,ani frenlemede otomatik yanan flaşörler,çift kademeli açılan sürücü ,yolcu ön havayastıkları sürücü ve yolcu yan hava yastıkları ,sürücü diz hava yastıgı,arka yan havayastıkları gibi güvenlik aksesuvarları standart olarak sunuluyor. Uzaktan kumandalı merkezi kilit,uzaktan kumanda ile açılabilen bagaj kapağı,immobilizer,yol bilgisyarı,otomatik yanan farlar,yağmur sensörlü otomatik silecekler,yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon,yükseklik ayarlı sürücü koltuğu,elektrikli,ısıtmalı yan aynalar,otomatik klima,soğutmalı,kilitli torpido gözü,arka cam perdesi,direksiyondan kumandalı radyo CD çalar,ön sis farları,gövde rengi yan aynalar,alüminyum alaşımlı jantlar gibi konfor aksesuvarları da 407 nin standart aksesuvarları arasında yer alıyor. hürriyet'ten alıntı.. bu araba nın coupé si süperdir,hele modifiye edilmiş bi coupé unu gördüm bir dergide,aşmıştı. aha resimler(coupe değil) [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 09 Eylül 2004 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 resimdeki arabayi beyenmedim sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben beğendim şahsen (ben Prawler log out olmaya üşeniyorum)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 407 süper olmuş bence daha tenik verilere fln bakamadım ama dış görünüş çok hoş hatta 406 yı satıp alsak mı diye babamla düşündük te peugeotların 2. el çok düşüyo pek iyi olmuyo tabi kararsız kaldık mesela elde 406 sv 2000 model mavi full+full (bu lafta süperdir ehu) 25 milyar veriyorlar..[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben pariste bi yarım saat sürme fırsatı elde ettim , gerçektende konforu ve perfomansı çok çok güzel ..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Aslinda bence biraz 607 yi andiriyor gibi sizcede oyle deilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar