dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ZumoDrive Dropbox gibi bir folder sync programı. Yani bir bilgisayarda yaptığınız değişiklikleri kendi serverlarında tutuyor ve bir diğer bilgisayarınızla da eşleştiriyor. http://www.youtube.com/watch?v=vr3UiKkQ3GE Dropbox'a göre, aslında tüm rakiplerine göre en büyük artısı ev bilgisayarınızdaki ZumoDrive'a eklenmiş klasörün diğer bilgisayarınızda da aynı yerde karşılığının olması. Şöyle anlatayım, desktopta YAZILAR adında bir klasörüm var. Ben bu klasörün burada olmasından memnunum. Bilgisayarı açar açmaz YAZILAR klasörüne girebiliyorum, kontrol etmesi kolay vs. şimdi yapacağımız şu; bu klasöre sağ tuşla tıklayıp Link to ZumoDrive seçeneğine tıklıyoruz artık klasörümüz bulunduğu konumdan ZumoDrive'a eklendi ve altında minik bi bulut ikonu var! Diyelim ki laptop ile çalışıyorsunuz. Yapmanız gereken basit. Desktop'a YAZILAR adı verilen bir klasör açın ve Link to ZumoDrive'ı seçin. ZumoDrive bu iki klasörü eşleştirecek! İşte bu harika bir şey! Örneğin ben Internet Download Manager'ı kullanıyorum ve kendisi dökümanları otomatik olarak Documents klasörüne atıyor. Bir dosyaya ihtiyacım olduğunda "Bunu notebooka mı indirmiştim, pc'ye mi?" sıkıntısı yaşıyordum. Şimdi indirdiğim dosya tüm bilgisayarlarımdaki Documents klasörüne eşleştiriliyor. E tabii aynı şey, alt klasörler için de geçerli, Masaüstü bilgisayarımdaki KAYNAKLAR klasörü notebookta tam bulunduğu konum karşılığı ile açılmış bir KAYNAKLAR klasörü ile, ve tüm alt dosyaları ile hızlıca senkronize oluyor. Çizimle gösterelim, anlatması daha kolay olur sanırım. Aradığım dosyalar her zaman alıştığım konumunda, ulaşmak istediğim yerde kalıyorlar. Standart şekilde benim üstümden üye olursanız ve programı kurarsanız daha fazla yer alıyoruz hep beraber. Acaip yere ihtiyacım var! http://zumo.cc/dr/dir/1c7yODVjMW
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mayıs günü mayıs günü! Bir mayıs günü ve benim şu an, çok acil şekilde ZumoDrive üstünde yere ihtiyacım var!! O_O imkanınız varsa üstteki link ile kayıt olup, programı pc'nize kurun. haydi be!
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ahah malınmıs gibi anlatman anlamak lazımdı :P
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bana uyacak bir program böylelikle 2 pcdeki dağınıklık giderilmiş olacak paylaşım için teşekkür ederim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 valla link ile kurduğun için ben teşekkür ederim 1milyon kere thank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank youthank you ciddi yer sorunum vardı :P
Öne çıkan mesajlar