Neferon7 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ben gidemeyeceğim için satayım yerine de Lens alayım dedim çok 295+ Biletixe verilen ek ücreti var ben 280e satmayı düşünüyorum... Bir biletixte buluşuruz (Kadıköy veya Taksim olur tahminen) ben de ordan çıkarttırırım bileti.. 4 Nisanda aldım ama hala bastırmadım bileti... İlgilenenler varsa mesaj atabilir buraya veya özel mesaja... istanbuldan satıcam bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Güncel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyrona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Merhaba ben almak istiyorum satılmadı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bir ay öncesinin konusu, satılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar