Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bu L-Arginin ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 amino asit. aslinda tam oalrak amino asit degilmi$ ben de soradan ogrendim, ama yapisal olarak benziyor. gnc argin-max in icinde vardi, ben penis di$inda bi yararini gormedim ama guya buyume hormonlarinin daha uzun etkili olmasini saglayabiliyormu$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 penis dışında yararını göremedim ne demek lan? karnından çükmü çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Etkisi ne penise ? Hemen soyle ,?!!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Esh said: i$in geyik tarafini gecersek; squat cali$ testosteron salgilarsin yeterince. vucut geli$tirmeye bacaktan ba$la i$te, gogusten degil =) vucut sen cali$tikca protein emilimini de arttiracak insulini testosteron salinimini da arttiracak. ama bu zaman i$i. oyle 3 ayda "bi bok olmaz benden"dersen, harbiden bi bok olmaz. ben $eker hastasi oldugum icin mecbur insulin aliyorum di$aridan, ki bu anabolic hormonlardan bir tanesi, teorik olarak buyumeye yardimci. bazi vucutcular kullaniyodu eskiden. $imdi steroidlere daha kolay ulasilabildigi icin insuline falan pek gerek kalmadi sanirim. sentetikleri direk subkutan basiyolar. insülin halen kullananlar var, riskleri fazla olduğu için uzak duruyor tüm amatörler, dikkatli kullanmak lazım, GH ile birlikte kullanılıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Kanuni said: Etkisi ne penise ? Hemen soyle ,?!!?! Kilcal damarlardaki kan akisi artiyo sanirim. Buna mutevellit genlesme ve hissiyat artisi oldu. Ama uzun sureli kullanimda test etmedim. Bazal insulin direnci yaratti hafiften, biraktim. Bicepse niyet penise kismet. Ha argin max in icinde ginsengden ginko ya kadar bissuru virility arttirici da var ama en etkili madde arginin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar