Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyüme hormonu

verte

Öne çıkan mesajlar

baya pişirme bi dereceyi geçmek ve içini iyi pişirmek demek baba

deli dana'da sabaha kadar pişirsen de bozamayabilirsin hastalığa sebep olan proteini.

eti ya pişirirsin ya da balıksa, çiğ yiyeceksen suşi falan deep freeze yaparsın ki en azından parazitlerden kurtulasın.

yine de confined iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler Kanuni,

Bu arada inek beyni örneği için, inek beyninde bulunan maddenin (Phosphotidyl Serine) büyüme hormonunu tetikleyici yöndeki etkisini belirtmek için değil,büyüme hormonunun salgılanmasını arttırıcak besinlerin örneklerini alabilmek için yazmıştım:/

Yani bu şey gibi ( bağışıklık sistemimi geliştirmek istiyorum sorusuna karşılık gelebilecek cevap manasında; işte portakalda c vitamini var , c vitamini bağışıklık sistemini düzenler.ya da ne biliyim uyku düzenini düzenlersen bağışıklık sistemin gelişir.)

Gaza gelipte beyin yemeğe gitmeyin bende tavsiye etmiyorum inek beynini.Merak edenler için Phosphatidylserine

" dasaaa " özellikle sana öneriyorum bu linki incelemeni.Amatörlükten kurtulmanda yardımcı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

dışardan al hgh. pahalı biraz ama

kanser riskini arttırır.

kıkırdak doku harici diğer kemiklerde dengesiz büyüme yapabilir.

var olan kanseri, tedavil edilemez hale getirebilir.

hgh vücudun herşeyi.

ve şunu unutmayın, hormon boosterlar asla size aşırı bir fark yapmaz. yani yiyeceğin 3-5 besinin ne kadar gh arttırmasını bekliyorsunki.
Sosyal ağlarda paylaş

i$in geyik tarafini gecersek;

squat cali$ testosteron salgilarsin yeterince.

vucut geli$tirmeye bacaktan ba$la i$te, gogusten degil =)

vucut sen cali$tikca protein emilimini de arttiracak insulini testosteron salinimini da arttiracak. ama bu zaman i$i. oyle 3 ayda "bi bok olmaz benden"dersen, harbiden bi bok olmaz.

ben $eker hastasi oldugum icin mecbur insulin aliyorum di$aridan, ki bu anabolic hormonlardan bir tanesi, teorik olarak buyumeye yardimci. bazi vucutcular kullaniyodu eskiden. $imdi steroidlere daha kolay ulasilabildigi icin insuline falan pek gerek kalmadi sanirim. sentetikleri direk subkutan basiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...