tupkek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Selam, Bir ay sonra 2 gunlugune Izmir'de olacagiz ve yaklasik 500 km kadar yol yapmayi planliyoruz. Araci hava alanindan alip hava alanina birakacagiz yine ve toplamda 40 saatlik bir kullanimimiz olacak. Internet'ten su asagidaki siteyi buldum ve gayet de uygun geldi fiyatlari. Hem otomatik hem de dizel bir arac seceyim diyorum ama yakit tuketimi daha dusuk ve surusu daha rahat bir arac onerirseniz ona da goz atmak istiyorum. Tavsiyeleriniz neler olur ? http://www.dabrentacar.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 sixt hertürlü tavsiyemdir. Önceden webden rezervasyon yaptır ve arabanı seç. Uçağın iner inmez hazır etsinler(Yada havaalanına giderek de teslim alabilirsin) +~~12 tlye full sorumluksuz kasko dahil. Canını sıkma, temiiz temiiiz 2011 aracına bin. Başka firma aramana da gerek yok bence. Profesyonel ve büyük firmalar haricinden kiralama 10 lira az vercem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 hertz' den focus dizel kiraladım 3 4 defa. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar