mirt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 4.1'den beri başıma geliyor, arkadaşın external'ını alıp kopyalamam gerekmişti en son. Patch iniyor aslında ama o çubuk en sondayken "Applying Updates: 0% completed" diye kalıyor, ilerlemiyor. Bugünkü ufak patch'de de aynı sorunu yaşıyorum. Herşeyi denedim, admin olarak da başlattım sayısız repair attım, güvenli mod'da başlattım falan filan. Daha başka çözüm önerisi olan ya da bu sorunu yaşayan biri varsa yardımcı olursa sevinirim. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 said: Manual Installation of patch 4.1 Step 1. Download the following file: http://games.softpedia.com/progDownload/World-of-Warcraft-Patch-Download-27414.html Step 2. Unzip the downloaded file called "WoW_v410.zip" Step 3. Open up the unzipped folder and copy all the files in there. (Control + A) and then (Control + C) Step 4. Go to your World of Warcraft folder, most common placed C:Program FilesWorld of Warcraft Step 5. Paste the files you've copied into the folder and click yes to overwrite. Paste can be done by clicking (Control + V). This should do the trick for all of the people out there with issues of applying the patch. http://forums.wowlite.net/wow/thread.php?id=1999563679&forumID=874936®ion=eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 geçen haftaki 4.1 değil ama, onu işte arkadaşın external'ını alıp halletmiştim. Benim dedigim bu günkü çıkan ufak patch için. Yolladığın link bugünkü patch için de uygunsa deniyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 yok olmuyor, iki kere denedim. pöf :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 valla aynı şeyden çok fazla şikayet var. firewall ı kapat, norton varsa geçici olarak sil, yönetici olarak çalıştır diyorlar w7 yada vista kullanıyorsan. şuan login serverları çökmüş anladığım kadarıyla o yüzdende patch info yu alamıyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirt Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ya en azından insanlar login ekranına kadar geliyo. ben iki patch'dir applying update'de kalmış durumdayım. neyse bekliycez, olmadı yine gidip external'dan atıcam kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar