tinu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 savunduğu gençlerin sonsuzluğu gittiği gün verilecek toprağa, ankarada olup cenazesine katılmayı çok isterdim, türk tarihinin en önemli avukatlarından birisi,bir kitabını imzalatma fırsatı bulmuştum, 6 mayıs günü denizlerin anma töreni ile beraber verilecek toprağa.. sanki ölmek için bu günü beklemiş gibi ilginc gerçeken, huzur içinde uyusun onurlu yürekli insan. Halit Çelenk O geceyi anlatıyor. 12 Mart Belgeseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 topragi bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 İşte bu olaylara neden olan zihniyet ve boyle bir halka sahip oldugu için türkiyede yaşamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 rodrigonun gitar konçertosuyla bi de selam götürsün.toprağı bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar