Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Focus vs. Astra

Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

Merhaba '99-'03 arası Ford Focus hatchback ya da Opel Astra Classic I almayı düşünüyorum. Focus ve Astra larda bu senelerde üretilen arabalarda dizel motor seçeneği var mıydı ve bu iki araba arasında eksi yönleri ve artı yönleri olarak neler vardır bilen var mı? Hangisinin yedek parçası daha uygun ve yaygın olur gibisinden. Yardım için şimdiden teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla zamanında Colin Mcrea 2.0 çok oynadığım için o kasanın şekli şemali benim gözümde hoş geliyor. Ama 23-24 çok o paraya gider 2008 Corsa Eco Flex alınır.

Ya bir de vuruğu olmayan araba bulmak ne zor işmiş arkadaş. Adam diyor arabanın kazası yoktur, sonra altına yazmış tavan hariç araba boyalıdır diye. Şimdi gel de yiyosa o arabayı al.

Bi de Ghia, Ambiante den daha mı dolu (artık ne koyacaklarsa fark olarak =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir boy daha büyük jant, sis farı, daha güzel cd player, otomatik klima, sürücü koltuğunun elektrikli olarak yukarı aşağı hareket etmesi, fazladan hava yastığı gibi şeyler var aklıma gelen. Herhalde baz modelinde olmayan fazlalıklardır bunlar.

edit: ha bi de sürücü kol yaslama şeysi (:
Sosyal ağlarda paylaş

2005 ve sonrası yeni kasa. Donanım olarak çok daha dolu olma ihtimali var. Isıtmalı deri koltuk, ön cam içi rezistanslara kadar. 2006 model Focus da var bende. O da 35000km civarı (: Çok taze ikisi de.

Sürüş olarak değerlendirirsem eskilerin süspansiyonları yumuşacık ama yine de yol tutuşu çok keyifli. Tümsekte, bozuk yolda falan da rahat. Asla sürpriz yapmıyor, kullanması çok kolay. Yağmurlu havada da kuru havada da yeni lastiklerle beceremiyorum el freniyle kaydırmayı. (Normalde yaptığım iş değil zaten de, meraktan denemiştim)

MK2 Focus ise sürüş olarak çok farklı bir araç. Sert ve daha güven veren bir yol tutuşu var. Fiyat farkı olması normaldir kısaca. İkisi birbirinden oldukça farklı araçlar.
Sosyal ağlarda paylaş

2. el araba piyasasından hiç anlamıyorum gerçekten. Benim de fikrim değil, tahminim olabilir ancak. Araç en boş versiyon Focus. LPG modifikasyonu yapılmış. 5 senede bu kadar az km yapılacaksa LPG'ye gerçekten gerek var mı yoksa km hesabında bir yalan mı var diye işkillendim ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...