Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Merhaba '99-'03 arası Ford Focus hatchback ya da Opel Astra Classic I almayı düşünüyorum. Focus ve Astra larda bu senelerde üretilen arabalarda dizel motor seçeneği var mıydı ve bu iki araba arasında eksi yönleri ve artı yönleri olarak neler vardır bilen var mı? Hangisinin yedek parçası daha uygun ve yaygın olur gibisinden. Yardım için şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ben astrayı seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 o dönemin focus'u dhaa iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ikisi de iyidir temiz bulduğunu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Peki dizeli var mıydı bunların ? Bir de Focusta titanyum mu yoksa ambiante mi daha iyi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Titanium en üst modelidir. Bi de Titanium X diye fazladan birkaç şey ekledikleri pakedi var. Senin baktığın senelerde çıkan mk1 Focuslarda titanium lafı geçiyor mu bilmiyorum, hatırlamıyorum. Bir de mk1 Focus, 2004 model olarak da çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Evet, geçmiyormuş adam satmak için yazmış. Ghia ile Ambiante modelleri var sanırım bu senelerde çıkanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Komikmiş insanların satmak için öyle yazması. Gerçi araştırma yaptığına göre daha epey komiklikler görüyorsundur. Benzinli, 55000km yapmış, 2004 model (ilk kasa) bir Focus kaç para ediyor aşağı yukarı diye sorabilir miyim bir fikrin varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sahibinden.com'da 2004 model Focuslar 14-17k arası ama ben daha hiç 55000 km olanına denk gelmedim açıkçası =) hep 100k ve üzeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ha bi de ghia demeyi unuttum. Farklı olarak ne var bilmiyorum pek. Kıvrımları güzel, 15" jant, otomatik klima (320d'lerde bile yok:p) frenle ilgili elektronik sistemler falan. Bazen meraktan bakıyorum, 23-24 gibi fiyatlara satmaya çalışanlar var da biraz fazla abartılı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Valla zamanında Colin Mcrea 2.0 çok oynadığım için o kasanın şekli şemali benim gözümde hoş geliyor. Ama 23-24 çok o paraya gider 2008 Corsa Eco Flex alınır. Ya bir de vuruğu olmayan araba bulmak ne zor işmiş arkadaş. Adam diyor arabanın kazası yoktur, sonra altına yazmış tavan hariç araba boyalıdır diye. Şimdi gel de yiyosa o arabayı al. Bi de Ghia, Ambiante den daha mı dolu (artık ne koyacaklarsa fark olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bir boy daha büyük jant, sis farı, daha güzel cd player, otomatik klima, sürücü koltuğunun elektrikli olarak yukarı aşağı hareket etmesi, fazladan hava yastığı gibi şeyler var aklıma gelen. Herhalde baz modelinde olmayan fazlalıklardır bunlar. edit: ha bi de sürücü kol yaslama şeysi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi 2005-2008 arasında çok istiyorlar 25k dan bahsediyor adam 90000 ni görmüş araba için. Mantıklı mı bilmiyorum. Ha bi de 3,16 compact lara baktım geçen fiyat olarak aynı rakamlar içinde ama yakıt tüketimi ve yedek parçaları nedir onu bilmiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 2005 ve sonrası yeni kasa. Donanım olarak çok daha dolu olma ihtimali var. Isıtmalı deri koltuk, ön cam içi rezistanslara kadar. 2006 model Focus da var bende. O da 35000km civarı (: Çok taze ikisi de. Sürüş olarak değerlendirirsem eskilerin süspansiyonları yumuşacık ama yine de yol tutuşu çok keyifli. Tümsekte, bozuk yolda falan da rahat. Asla sürpriz yapmıyor, kullanması çok kolay. Yağmurlu havada da kuru havada da yeni lastiklerle beceremiyorum el freniyle kaydırmayı. (Normalde yaptığım iş değil zaten de, meraktan denemiştim) MK2 Focus ise sürüş olarak çok farklı bir araç. Sert ve daha güven veren bir yol tutuşu var. Fiyat farkı olması normaldir kısaca. İkisi birbirinden oldukça farklı araçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 '06 Ford Bak şimdi bu araç neden bu kadar ucuz diye kıllanıyorum misal, hoş adamı arayıp daha konuşmadım. Bir de bu araç pazarlıkla daha indirilebilir mi yoksa piyasası bu civarda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 2. el araba piyasasından hiç anlamıyorum gerçekten. Benim de fikrim değil, tahminim olabilir ancak. Araç en boş versiyon Focus. LPG modifikasyonu yapılmış. 5 senede bu kadar az km yapılacaksa LPG'ye gerçekten gerek var mı yoksa km hesabında bir yalan mı var diye işkillendim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar