Reumer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Evet neden olabilir? İçindeki cd yi okuyor şu anda ordan muzikde dinliyorum :) ama gel görki eject tuşuna bastığımda açılmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yazık gitti güzelim cd :) bilg e res atmayı dene . benim eski cd/rom ölre yapıodu bazen . bilge res atınca veriodu :)yada eject dümen bozulmuş olabilir . win den eject etmeyi dene[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 her her yolu denedikten sonra hala açılmamakta ısrar ediyorsa son yol olarak ön kapakta bir iğne deliği kadar boşluk vardır oraya bir ataç veya ucu iğne gibi sivri olmayan bişi sokup kuvvetlice ittirmeye başla o zaman manuel olarak kapağı açarsın ama dediğim gibi en son yol bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Seninki iyi yine.. Benimki once kapagi firlatmisti, sonra parca parca CDyi tukurdu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 LG mi yoksa CD-ROM driverınız?[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Hmn atladım cvp verilmiş..signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| [Bu mesaj rexx tarafından 07 Eylül 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 senin gene iyi,benim windows kendi kendine cd-rom driverını silmişti bilgisayarıma giriyorum lan nerde bu bu D:/ diyorum :) Windowsu tekrar yüklemek zorunda kaldım[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 1.si bilgisayarın cd yi cok begenmıs sen yattıktan sonra dınleycek 2.si cd rom omrunu doldurmus bızım bı arkadasda 2 cd koymustu ehehhe yarı acık kalmıstı sonra ıcını actık eheh cok komık gozukuodu[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bende script yazdıktan sonra kafam allak bullak lduğu için,bikaç kere cdrom'a 2 tane cd koydum :) Harddisk çok çalışıyoda patlıyacak falan sandım sesten.Çok tırsmıştım :) Buarada bence manuel olarak açmayı dene heryol işe yaramıyosa. Bişey olursa 10-15 $ a bitane bulursun nasıl olsa :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 cdrom un eject tusuna bastıgında eger kapak acilmıyorsa genelde motor ile kapak arasında ufak bir lastik bulunur kapak dislilerini cevirmek icin bu cikmis yada gevsemis olabilir cd romunun ust kapagini acarak bunu kontrol et once istersen birde eger cd yi taktıktan sonra elinle hızlıca ittiysen diş kaymış ve o yuzden calısmıyo olabilir ust kapagi actiginda onuda farkedersin zaten eger bu 2 side degilse cd rom un kapagi acmaya yariyan motoru mefta olmus olabilir yenisini alman en sagliklisidr =)[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Kablolarını kontrol ettin mi gevşeyip çıkmış olabilirler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Kablolar çıksa nasıl müzik dinliyecekki?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar