St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Üniversitede ilk yılımdı.Kantinlerin önünde stand açan yayınevlerinin ağına yakalanıp bir heves almıştım ve evet 1-2 kere bakıp bir daha kapağını bile açmadım bi de taksitleri yüzünden haciz yiyordum nerdeyse:D Şimdi ilgisini çeken ihtiyacı olan varsa yarı fiyatından bile ucuza veriyorum. Hadi tarihçi patiler yabancıya gitmesin. http://urun.gittigidiyor.com/Turkiye-Tarihi-5-cilt_W0QQidZZ39362410] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Tam benlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 valla abicim evde ben aynısını kullanıyorum çok memnunum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yukarı yukarı daha da yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar