GEd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Eh ne yazik ki şu anda sadece almanca betada ama yakında ingilizceside mutlaka gelecektir. Gördüğüm en başarılı browser oyunu diyebilirim grafik olarak. Girip göz atılabilir ingilizcesi gelene kadar. S3 Bernsteingartenda aktif olarak oynuyorum ben. Şu an için pvpsi yok ancak gelecek updateler ile ekleyecekler falan. Settlers sevenler için birebir http://www.diesiedleronline.de/ http://www.youtube.com/watch?v=HIOaCGPfL7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 grafikler güzel ama abi ingilizce zor anlıyorum ben almanca nası anlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 real time mi yoksa gene bina dik 5 saat bekle seklinde mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bildigim 10 dile çevirecekler ama sürer herhalde biraz ^^ bayadır betada aslında, bir kaç arkadaş oynuyordu görüyordum bir gün başlıyım dedim epey eğlencelide tam settlers manyakları için. Real Time olmuyor sanırım bu durumda :p . Settlers işte ya, bina dik ekonomi kas. Çevredeki düşmanları öldürüp yeni bölgeler ele geçir. PVE var şu anda sadece. Oyundaki en büyük dinamik ticaret. Sürekli bir ticaret dönüyor herşeyi üretmek mümkün olmadığından. Pvp ve macera sistemi eklenecekmiş yakında Şöyle söyliyim : Ogame, kingsage, travian v.b browser oyunlarına elini 5 yıldır sürmeyen birini browser oyununa başlattı tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Valla settlers severek oynadım hep. Özelliklede 3 ü.. Almanca falan başlıyalım bari, ingilizcesini beklemek zaman alacaksa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 güzel yapmışlar... PVE sıkıo ama biras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar