Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fahrenheit 9/11 (Spoiler Olabilir)

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şimdi zaman bulup izleyebildim.. Zaman zaman gözümden yaşlarda gelmedi değil. Bu insanlık vahşetinin sadece görünen yüzünü bize gösterdiği için Michael Moore'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..
Film hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim?

[spo1=EK NOT]Fakat anlamadığım bir şey var. O kadar nedensizliğinin üstüne konuştu, fakat kesin nedensizliklerden bir tanesini, hiç bir kimyasal silah bulunamamasını söylemedi.. [/spo][signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Sosyal ağlarda paylaş

oole bi filmde spoiler olabilir mi bilemiyorum ama su sahnede sinirimden yerimde duramadim
[spo=askerler]askerlerin the roof is on fire i kameraya bakip soolemesi bunu insanlari oldururken tankin ic iletisim sistemine koyup dinlediklerini soolemesi sonra o sarki esliginde sehitlerin annelerini savastan cikanlari gostermesi

bi de it's not like computer games, it's a real war out there demiyo mu bazi amerikali johnnyler, kafa atmak istiyorum hepsine[/spo][signature][hline]too much, too young

[Bu mesaj Volfied tarafından 13 Eylül 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=spo]O kadının, "çocuk mizansen yapıyor, sen el-kaide'yi suçla" dediğinde, ekrana girip kadını pataklayasım geldi..[/spo]Hani bizim halkımızda cahil, bizdede çıkar ilişkileri üzerine 100'lerca askerin öldü, ve populist tavırlarla halkın fikirleriyle oynayan devlet adamlarının, halk üzerinde bıraktığı etkilerde buna benzerdi fakat Amerikan halkı kadar kuzu olmadılar sanırım..
Ayrıca orada bir söz vardı, çok beğendim..
Hiyerarşik bir toplum ancak yoksulluk ve cehalet temelinde
mümkündür.
[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Sosyal ağlarda paylaş

Film bence Amerika'daki kararsız seçmenin fikrini çok değiştirecek. Bana öyle geliyor..
Zaten Kerry yanlıları, it's bullshit diyip geçecektir.. Hatta izlemyecektir..
Merak ediyorum Bush izlemiş midir filmi? Ne düşünmüştür?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Sosyal ağlarda paylaş

unuttugunuz sey michael moore un da en az elestirdigi devlet adamlari kadar populist oldugu, duygu somurusunun dibine vurdugu, bush karsiti kitleyi bush u kullanarak somurdugu vs.

dier topic de de solemistim, ilk bolum guzel, baglantilar, humor, az da olsa belgeler vs.

ama 2. bolumde is direk show a donuyo .. (tr de ilk bolum 2. bolum nerde ayrilio veya ayriliomu bilmiorm ama 2. bolumden kast ettigim recruit olaylari aileler vs.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...