Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorum

Burax

Öne çıkan mesajlar

sımdıı oyunları yuksek cozunurluge aldıgımızda mesela 1024x768 den 1280x1024 e aldıgımızda oyunun yawaslaması bılgısayarın kasılması hankı donanım yuzunden
yane ben sımdı neredeyse hıc bı oyunu 1280x1024 cozunurlukte oynayamıyorum ama genel olarak pc m 1280x1024 cozunurlukte
ısın donanım kısmına gelınce
pc m :
p4 256 sd ram 1,7
ekran kartı 32mb geforce 2 mx 100/200
40gb harddısk
.
.
sımdı bız ekran kartını degıstırdık 128mb 128bit leadtek fx5700 yaptık ama daha kurmadım yuklemedım bu sorunumu cozmek ıcın baska neler yapmalıyım
anakartı mı upgrade edıyım
ram mı takwıye edıyım ddr a mı gecıyım
ıslemcıyı mı yukseltıyım
ekran kartını takınca cozulur mu sorunum

yane bılıom pc cok ıyı bısı degıl butun parcalar (neredeyse )
degısecek ama once hankısınden baslıyayım anakart ıcın ıntel ın su yenı ıslemcısını beklıyorum saygılar )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"

[Bu mesaj Burax tarafından 07 Eylül 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pc mın tek ıyı yanı 3 yıl oncede bu ozellıkte olması yane 3 yıl once dehset bısıydı ama sımdı b.k gıbı oldu[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak cozunurluk yukseldigi zaman en ba$ta ekran kartinin yuku artar ki gf2 cogu yeni oyunda 1204'u zor kaldirir yuk daha sonra ram'e daha sonrada cpu'ya kalir bu yuzden en buyuk sorun ekran kartindadir cozunurluk yava$lamasinda[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkurler ıste yawas yawas upgrade edıyoruz z z
anakartım desteklemıyor dual channelı yane ddr la bırlıkte anakartı da degıstırcez mecburen
pekıı 128mb 128 bit fx 5700 leadtek ekran kartı yeterlı mıdıır??[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Sosyal ağlarda paylaş

bence ilk önce ekran kartın iyi bir şey olsun. 1.7 olduğuna göre en son onu değiştirmelisin.

ekran kartın 5700 iyi ama paran varsa veya biraz beklersen ucuzlamasını 5700 ultra alman senin yararına olucak. malum yeni oyunlar artık epey bi kasar oldu

sonra ramlerini biraz düzeltmen mantıklı olur. sd ramlar güzel para ediyor. komik ama epey bi para ediyor. zor bulunduğundan.

kolay gelsin[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum
Sosyal ağlarda paylaş

eheh su aralar bıraz masraf yaptım sımdı anakart we ddr alın desem almazlar cunku
(yazıyım 1yazıcı.2dıgıtal fotogmak,3nokia6600,4zoom adsl modem. 5adsl her ay 50mlyn.6rewrıter.7telsım 2500kntr.8dıskman.9bjk forma 10.bjkatkı 11.bjk corap 12.bjk sort 13.bjk 3 adet sapka 14.kaskol 3 adet 15.canta kınetıx 16.harley bot bu ıkı yılda butceyı bıraz kastık )
ama ocaga fln anakart we ddr rama gecerım belkı
hembu arada belkı sd ler tarıh olur antıka olur fln[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartı 32mb geforce 2 mx 100/200

sorun bundan kaynaklanıyor

daha iyi ekran kartı alabilirisn
işlemci falan değişmesi lazım tabi
bilhassa raminin değişmesi lazım

işlemci ram değişmesi demek anakartın değişmesi demek
bunların yanında psu nunda 300 W a çıkarılması gerek

yani bu demek oluyorki topyekün bir upgrade e ihtiyaç var
yeni bilgisayar gibi

eskilerini satabiliyorsan sat
yeni sistem al[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

wayy yaw 2 yıl sonra oss war yane bu sene lıse 2 yım bence ıdare edıyım sonra unı de laptop aldırırım ()))))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...