stareus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 slm arkadaslar artık swg oynamıyorum acc yı coktan sattım. :(( sattıgımda jenı knıght ım yardım ısteyenler sakın kacınmasın her turlu yardımda bulunabılırım zaten benı tanıyanlar oynudanda bılır:))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Güle güle kendine iyi bak,aman üşütme, yemeklerine dikkat et,üstü acık yatma,soguk içecekler içme, yoksa pati hakkımı hll etmem bilesin :D[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 böyle bi topice gerek yoktu forumun ana amacı bu zaten yardım isteyen konu açar yardım etmek isteyen yardım eder. seninki tam tersi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Oyundaki adın neydi?[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bir arkadaşım söyledi, Stareus muş oyundaki adın da. Abi sen sattığında knight değildin, padawan bile değildin hatta jedi değildin, çünkü 20 prof. kasılmış şekilde satın aldı onu senden alan. Biliyorum çünkü tanıyorum alan adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stareus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 o acc baskaydı kardes bu acc baska :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ha o zaman farklı tabi :) Ondan adını sordum yanlışlık olmasın diye.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar