Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya ben dondum kaldım ki orda hebe hübe hojcakalım diye diye cıktım evden daha sonra atladım arabaya gittim evlerinin önünden geçtim evlerinin önündeki plajda gezdim kızları ve annelerini gördüm g.tüm yemedi yaklaşmaya.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 03:19 tarihinde demiş ki: (götüreyim fiili her anlamda :) ) :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Hatun demiyelim kız diyelim bayan diyelim hanım diyelim.Çok kaba ve kroca oluyor. (Şahsi görüşlerim)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 mavicim istersen sana bu konular hakkında fikir vereyim :) edit : con petruççi hatun daha kibar tabi a'yı bastırmadan yumuşakça söylersen[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 10 Eylül 2004 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yakın temasa gecelim demoncum seninle.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Hatun un öztürkçesi katun du sanırım.[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 oha olum bana değil kızlarla yakın temasa geçeceksin :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 isterseniz fazla yakın olmasın :) . yapılacak espiriyi hayal edin , ben yapmayayım gece gece . iğrenç bir espiri yapacak halim kalmadı :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hop pi dkk :) yanlış anlamayın yanı taktik konusunda diorm.. abi fransız nerde vardır simdi antalyada kalmışmıdır ? bu gazla gitsek[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Mavi, 10 Eylül 2004 03:24 tarihinde demiş ki: yakın temasa gecelim demoncum seninle. patigay vakası no=12312541 :P [signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 10 Eylül 2004 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yada yapam :) yakın temasa geçmek isterseniz ameliyatı pahalı olyomuş :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 Eylül 2004 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: zgrw, 10 Eylül 2004 03:28 tarihinde demiş ki: yada yapam :) yakın temasa geçmek isterseniz ameliyatı pahalı olyomuş :-p Bağkur karşılamazmı ?[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paticik Basın Açıklaması ; -Mavi ile aramızda olanlar tamamen arkadaşça bir şeydir.Sakın yanlış anlaşılmalara mahal verilmesin.Mavi'nin söylemek istedikleri tamamen dostça söylemlerdir.[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 03:33 tarihinde demiş ki: Paticik Basın Açıklaması ; -Mavi ile aramızda olanlar tamamen arkadaşça bir şeydir.Sakın yanlış anlaşılmalara mahal verilmesin.Mavi'nin söylemek istedikleri tamamen dostça söylemlerdir. herşey dosyça bir tanışmadan sonra başlar :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Hani konuyu başka yerlere getiripte fransızları unutturmaya çalışmanızda hiç güzel bir davranış değil söyleyim dedim...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 03:34 tarihinde demiş ki: Hani konuyu başka yerlere getiripte fransızları unutturmaya çalışmanızda hiç güzel bir davranış değil söyleyim dedim... Pardon :([signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bir iki fransız resmi arıyorum bulamadım bulan varsa koysun hasret giderelim. adult olmasın tabiki ehe.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 benim resmime bak :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bu resim benim tarafımdan,geçen ay yakalandı :P En baştaki siyah saçlı, Biraz fransızca sonrası "NO ENGLİSH" dediğinde yıkıldım... :[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 acaip bi bakış atmış yanlız.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kardes sen galiba 15 yasindasin ve bodruma ilk defa gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Infeqted, 10 Eylül 2004 04:11 tarihinde demiş ki: kardes sen galiba 15 yasindasin ve bodruma ilk defa gittin neden öyle bir sonuca vardın ? kız 20 yaşındaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Azmodai, 10 Eylül 2004 04:14 tarihinde demiş ki: kisaca fransiz goturdum yazin cok superdi haha konulu bir threadmi sozkonusu? hayır hayır amacım bunu anlatmak değildi burada.. kızdan gerçekten etkilendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Infeqted, 10 Eylül 2004 04:11 tarihinde demiş ki: kardes sen galiba 15 yasindasin ve bodruma ilk defa gittin 15 yaşında olsa ne olur . anlamadım yani .akıl yaşta değil baştadır.[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Beach filmindeki başrol oynayan Fransız kıza hasta olmuştum ben.Ah ah ne güzel birşeydir o öyle..[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar