Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıbrısta Okuyan Varmı

Soris

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

gg

??
ya burada uluslar arasının pek iyi olmadığı yazılmıştı ama orda okuyan öğrencilerde gayet memnun olduklarıını söylüyorlar daü bizim bölümden 5 kişi burslu alıyordu ve puanı yüksekti hatrladğım kadaryla.. diğerleri arasındada burayı öncelikli tercih ettim umarım hakkımda hyrlısı olur... Galiba burada herkes daü lü yokmu uluslar arası kıbrıs üniv. kazanan yada okuyan...
Sosyal ağlarda paylaş

naz sen bir başka başlıkta Kıbrıs Uluslararası Uni hakkında soru sormuştun arkadaşlarıma sormaya çalıştım ama bu dönem tanıdıklarımdan kimse bir üstten ders almamış ve dolayiyle okula gidip soramadılar senin sorunu.

DAU'yü seçmen de iyi olmuş. Ya DAU de okuyacaksın ya ODTU KKK'de. Gerisi tırıvırı.

CIU'da memnun olan arkadaşların eğitimin çok zor olmamasından dolayı mutludur. CIU ile yurt dışındaki Üniversiteler kıyaslanacak durumda değil.

DAU gerçekten ada ortalamasında iyi kalitede ders veren bir üniversite (sağolsun hükümet onu da batıracak yakında) ve bazı bölümleri uluslararası derecelerde. Near East'di CIU idi vs falan pek bulaşmayın amaç iyi bir eğitim almaksa.

Önceliğiniz DAU ya da ODTU olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

naz sen bir başka başlıkta Kıbrıs Uluslararası Uni hakkında soru sormuştun arkadaşlarıma sormaya çalıştım ama bu dönem tanıdıklarımdan kimse bir üstten ders almamış ve dolayiyle okula gidip soramadılar senin sorunu.

DAU'yü seçmen de iyi olmuş. Ya DAU de okuyacaksın ya ODTU KKK'de. Gerisi tırıvırı.

CIU'da memnun olan arkadaşların eğitimin çok zor olmamasından dolayı mutludur. CIU ile yurt dışındaki Üniversiteler kıyaslanacak durumda değil.

DAU gerçekten ada ortalamasında iyi kalitede ders veren bir üniversite (sağolsun hükümet onu da batıracak yakında) ve bazı bölümleri uluslararası derecelerde. Near East'di CIU idi vs falan pek bulaşmayın amaç iyi bir eğitim almaksa.

Önceliğiniz DAU ya da ODTU olsun.

Ben de tercihten önce cıu de okul öncesi bölmde okuyanlara ulştım onlarda tam tersini söylediler eğitimin güzel olduğunu ve derslerden muaf etmeyip çok fazla zorladıklarını söylemişti burada olumsuz söylendi sadece bana kıbrıstakilere ulaştığımda tam tersini söylediler :( denklik yönünden de hiç bir problem yok ek kontenjanda tercih edecek olan arkdşlar var kıbrısı denklik sorunu olan üniv varmı... bu arada ben burdan ayarladım yurdumu 25 inden öncede uçak bileti yoktu maalesef 25 inde gececeğim son dk kayıt yaptırınca geç kaldım
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

Universitenin kalitesi bölümüne göre değişebiliyor. Ben spesifik bir dalda değil genel anlamda konuştum. Arkadaşlarının dediği şekilde gireceğin/onların girmiş olduğu bölüm çok da iyi olabilir yani.. bilemem :)

bende okul öncesi öğretmnliğine geçiş yaptım zaten görüştüğüm kişilerde okul öncesindeydi hatta devamsızlığa çok dikkat ettiklerini ders notların çok iyi olsa bile devamsızlıktan dersten bıraktıklarını duydum genel olarak iyi olduğunu duymştum gerçkten sadece burada olumsuz şeyler duydum bakalım umarım hakkımda hayırlısı olur inş. 2 yılda bitirip dönerim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...